Un Cerc al Luminii lui Dumnezeu

Heavenletter #3313 
Published on: 
Decembrie 20, 2009

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Un singur Adevăr pe care îl poți ști este iubirea și totuși îl întrezărești numai. Singurul lucru de care poți fi sigur este iubirea Mea. Singurul lucru pe care îl poți ști fără echivoc este iubirea Mea pentru tine. Asta este. Aceasta este lista cu ceea ce poți ști cu certitudine. De acest lucru poți depinde. Într-o lume sovăitoare, pe acest lucru, iubirea mea, poți conta.

Orice se întâmplă în lume, iubirea mea există. Nu este niciodată absent. În mijlocul a ceea ce vezi ca tragedie, există iubirea Mea, și iubirea Mea strălucește direct pe tine. Iubirea mea este solidă pe tine și nu deviază. Iubirea mea nu este niciodată absentă. Iubirea mea stă. Ea nu pleacă niciodată.

Ești căsătorit cu Mine și nu este nevoie de nici un jurământ. Iubirea Mea pentru tine este ștampilată în inima Mea și te umple. Sunteți plini cu iubire, preaiubiților.

Nimic nu poate fi rău. Iubirea mea este ferm stabilită. Pentru a spune că iubirea Mea este marcată în piatră este a spune prea puțin. Iubirea mea este mai mult ca un munte care crește mereu. Iubirea mea este ca un cerc de aur care nu poate fi rupt. Un cerc de aur al iubirii este inelul căsătoriei noastre. Acesta nu poate fi eliminat. Nimic, nici o persoană nu poate elimina acest inel al Unității Noastre.

Inelul căsătoriei noastre este un cerc de lumină de aur. Soarele strălucește pe el. Tot aurul din lume este concentrat în această lumină aurie care ne învăluie, care ne susține, care ne aprinde, care ne înghite, atât de personală și universală este iubirea Noastră. Este inevitabilă. Suntem menținuți în robia iubirii. De fapt, nu există nimic altceva decât acest lucru, iubirea Noastra incomensurabilă.

Tot restul este o iluzie. Toate fricile sunt iluzii. Toată tragedia este iluzie. Nimic rău nu se poate întâmpla preaiubiților, nu contează cât de rău poate părea, pentru că nimic nu se întâmplă în cursul iubirii noastre. Nu se întâmplă nimic deloc.

circle

Putem considera lumea relativă ca un club de golf care leagănă și propulsează mingea de golf. Totuși sub jocul de golf este gazonul. Sub viața din lume se află un câmp de iubire care nu poate fi mișcat. Este de neatins. Nu contează cât de multe balansări ale terenului de golf este gazonul.

Toată activitatea din lumea relativă echivalează cu un munte de zăpadă topită. Oamenii de zăpadă din lume nu sunt nimic altceva decât oameni de zăpadă din lume. Unde au plecat?

Iubirea mea este centrul țintei. Nimic altceva. Iubirea mea este nemodificată. Este invariabilă.

Iubirea mea stă pe umărul tău, așa cum a fost. Iubirea mea a revendicat toată inima ta. Steagul iubirii mele domnește.

Iubirea șuieră prin viață. Se întoarce. Nu există săgeți ale iubirii mele. Nu există nici un Cupidon. Există doar iubirea Mea. Ea nu străpunge inima ta. Este inima ta. Iubirea mea este inima ta. Inima ta este iubirea Mea. Nu există nimic altceva. Tot restul este fantezie.

Unimea iubirii noastre este adevărată. Eu sunt adevărat. Tu ești adevărat. Noi suntem Unul, preaiubitule. Sfârșitul poveștii. Nu este altceva de spus.

Oceanul Iubirii sunt Eu și Oceanul Iubirii ești tu. Oceanul este totul. Undele Oceanului sunt doar undele Oceanului.

Iubirea este supremă deși nu există nimic care să fie suprem peste iubire pentru că doar iubirea există.

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements