Ulei de Trandafir

Heavenletter #212 
Published on: 
Mai 29, 2001

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Unul dintre favorurile pe care ți le poți face este de a-ți lua atentia de la tine, de pe sinele individual. Gândește-te la energia pe care o cheltuiești gândind despre tine si la catastrofele care s-ar putea întâmpla. Ridică-ți gândirea mai sus. Ai sechestrat atenția. Ți-ai curbat umerii. Îndreaptă-i acum.

Atentia pe tine este atenția pe pământ. Coborând ochii nu vezi foarte departe. Ochii coborâți nu pot vedea nici în lățime nici în adâncime. Proiectează-ți privirea mai sus și orizonturile apar.

Când te uiți la tine atât de aproape, vezi pete. Tu mărești – dar nu pe tine – ci petele tale. Sinele tău nu are nevoie să fie mărit. Sinele tău trebuie să fie văzut dincolo de limitele sale imaginate. Ridică-te mai sus. Crești.

Când te uiți la tine sau de aproape la tine în oglindă, te pierzi în tine. Vezi pori și linii. Vezi micimea. Mai bine să vezi vastitatea. Vastitatea vrea să fie văzută. Iar tu ai avut suficient din micime. Te-ai uiutat acolo. Te-ai uitat destul acolo. Te-ai uitat acolo suficient. Acum uită-te în altă parte. Mută-ți atenția acolo unde nu sunt limite.

Indiferent ce vezi, uită-te dincolo. Chiar și dincolo de munți se află altceva. Chiar și dincolo de cer se află altceva. Desigur dincolo de cadrul tău se află mai mult. Tu exiști dincolo de acel cadru.

tr

Tu ești infinitate. Nu ești finitate. Tu ești infinitate. Tu te extinzi dincolo de oglindă. Nu ești un fragment. Ești un întreg. Ești fără de sfârșit și de asemenea fără de început. Tu ai fost mereu, și ai fost mereu cu Mine, și ești cu Mine. Nu ești cu punct mai mult decât sunt Eu. Nu pot fi arătat, deși pot fi văzut. În mod ironic, tu poți fi arătat și acel lucru lucru te ține de la a vedea și de la a fi văzut.

Nu ești fizicul tău. Fizicul tău este o cutie mică în care ai fost pus, sau o cutie pe care o cari, nu contează. Înăuntru, în afară, nu contează. Cu toate că poți fi conținut în interiorul cutiei, cutia nu te conține pe tine. Tu mergi mai departe și dincolo de cutia care te demarchează. Sunteți ca și caramele trase de dincolo de univers. Și tu tragi universul cu tine. Și ce parte din tine este universul, și ce parte a universului ești tu?

Nu există părți. Nu poți fi secționat. Intr-adevar, nu poți fi secționat, deși în imaginația lumii ai fost, mereu. Lumea te trage în afară. Te-am pus împreună, care este la fel ca să spun, eu te fac să te uiți la Adevărul care te informează că ești întregul care ești și ai fost întotdeauna . Niciodată nu ai fost mărunțit. Ai crezut doar că ai fost în bucăți. Ești integritatea Mea. Tu nu ești mai puțin decât întregirea mea pentru că ai luat o formă fizică și am plantat acea formă undeva.

Un trandafir este doar un trandafir. Indiferent unde este plantat, este un trandafir. Și dacă este un trandafir roz, sau roșu, sau galben, sau alb, este un trandafir. Un trandafir smuls este tot un trandafir. Și când petalele cad, un trandafir este tot un trandafir. Esență de trandafir. Ulei de trandafir.

Ce esență ești tu? A cui esență ești tu?

Îmi odihnesc invelișul. Tu ești al meu. Tu încă ești al meu. Tu ești al Meu pe veșnicie, deși tu ești în atemporalitatea infinită, în îmbrățișarea Mea fără îmbrățișare. Zburând liber cu Mine în câmpurile superioare.

http://www.heavenletters.org

Photo credit: Pinterest

 

Advertisements