Vreau să Îți Ofer

De la Sinele tău Înalt  ~ Către Partea TA care Suferă

selfBy Jelelle Awen
05/11/2017

Îți văd suferința. Văd cum viața pare să fie în tonuri de alb și negru, dezgolită de culori. Văd lumea în care trăiești cu copaci goi și ținuturi goale și văi adânci. Îți văd noaptea întunecată și ploile ce cad.

Simt cum suferința te apasă, te ancorează cu un devotament aproape constant de tulburare și disperare. Simt cum ACEASTĂ durere a ta este cea pe care ai cunoscut-o pentru cea mai mare parte din viața ta și deci îți este familiară, confortabilă chiar. Simt că este ceea ce ai devenit, chiar daca nu ești ceea ce EȘTI de fapt.

Văd și simt suferința ta și înțeleg motivele și de ce-urile pentru acest lucru. Înțeleg cum sufletul nostru a trecut prin experiențele din alte vieți, din moștenirea grupului nostru de suflete/ Metasufletul, experiențele care au venit să te definească în acest fel.

Vreau să îți ofer un NOU sentiment de viață dincolo de suferință și dincolo de ceea ce știi despre ea. O viață care arată ca un peisaj tehnicolor, bogat și luxos și frumos. O viață care arată ca o viziune deschisă și luminată de posibilități însorite. O viață care arată previziuni emoționale clare pentru zile la rând.

Vreau să îți ofer un NOU sentiment de viață în care există mai multă IUBIRE decât există durere, unde iubirea poate menține spațiul pentru durere și o poate ajuta să plece. Simt cum ar putea fi eliberată energia ta dacă ai pune-o în bucurie, în creativitate, în scopul sufletului, în uniune sacră, în slujirea iubirii.

Vreau să îți ofer o viață cu mine pentru a te călăuzi, a fi cu tine și pentru a te simți. O viață în care nu trebuie să fii singur în durerea ta, ci în prezența constantă a inimii mele unde durerea poate fi în FINAL eliberată.  O viață în care ne putem uni tot mai mult, în cele din urmă spre integrare, într-o realitate în care suferința ta este din ce în ce mai mult înlocuită de iubire!

~

Această energie de la TINE (infuzată cu frecvențele sinelui tău înalt) către partea care suferă, această invitație către această parte a ta de a se vindeca și eliberea și a se sprijini pe tine, poate crea o realitate foarte nouă în INTERIOR, așa cum de la durere are loc o separare mai mare de la DEVENIRE. Suferința ta creează un spațiu imens în interiorul tău pe măsură ce o vezi și o simți dar este DOAR partea din tine care o deține, nu EȘTI TU AȘA. Decât să încerci să reziști suferinței sau să o amorțești cu foarte multe lucruri, mai bine să o îmbrățișezi și totuși să fii obiectiv din ea.

Inima plânge partea din tine unde suferințele se află sub explicații și justificări ….. ACESTE strigăte te cheamă să răspunzi dincolo de ceea ce mintea ta poate înțelege sau explica mai departe. Acestea  nu sunt îndepărtate de plânsetul inimii, deoarece nu este menit acest lucru și ele nu pot fi îndepărtate până când nu se simt să fie iubite și legate direct, până când nu sunt digerate în mod direct, până când nu ASCULTAȚI la ele.

Dacă ai îngropat departe aceste plânste ale inimii, poate părea că te-ai recuperat și chiar te-ai “mutat”. Cu toate acestea, strigătele nedigerate se manifestă în dureri fizice și boli, tipare de lipsă de somn și emoții de depresie, anxietate, furie, tensiune. Sau relații care sunt tensionate, toxice, chiar abuzive sau doar nu oferă terenul inimii, sufletului, corpului și minții pe care le meriți și dorești. SAU poate apar în anumite părți ale tale în MULTĂ energie, împingându-se, acoperindu-se, rămânând foarte ocupate și pline, devenind puternice și folosind frecvențele sufletești pentru a încadra totul într-un mod pozitiv, evitând emoția.

NU este ușor să răspundeți la strigătele inimii părții voastre care suferă, totuși recompensele scufundării, intrării, sentimentul INTERIOR, sunt colecția de perle a celor mai profunde vulnerabilități, celor mai prețioase sensibilități, dorințelor tale suprimate … ce vin la lumină din nou, vin din nou în strălucirea iubirii tale, vin din nou pentru a fi purtate de TINE cu recunoștință în timp ce te ridici în ceva NOU de cealaltă parte a emoției.

Jelelle Awen

https://soulfullheartblog.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Daniel B Holeman – http://www.AwakenVisions.com / Pinterest
Traducere: 
Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

 

Advertisements