Actul Nostru Final

Pe măsură ce ne Schimbăm ~ Actul Nostru Final

tulips

Sophie Love
19.05.2017

Haideți să vorbim despre iertare. Are două părți. O parte are de a face întâi cu ceva care doare, dăunează sau deranjează pe altul. Cealaltă parte, care acum a fost deranjată, rănită sau deranjată – trebuie să i se permită să fie în regulă. Vina sau răzbunarea nu dețin nici un sfert. Nu există loc pentru rușine sau nevoia de a preveni. Iubirea este cea  care manipulează detaliile. 

Într-o lume polarizată, cum ar fi pământul, există biserici, școli, bănci și tribunale construite pentru a avea grijă de ceea ce iubirea nu a avut grijă. Ele sunt locuri de judecată, datorii, închinare și măsurare; pasi fictivi pe care i-am creat astfel încât să avem replici 3D pentru dilemele noastre interioare. În cele din urmă, începe și se termină cu noi. Nu există nimic altceva, chiar nu.

Dar ce înseamnă asta? Cred că înseamnă că suntem acum aici să ne iertăm la cel mai adânc nivel interior. Că în aceste zile, când expunerea zilnică a celor mai sălbatice crime devine normă; în cele din urmă ajungem la ea. Căci, în fiecare caz, eu sunt Tu. Nu există nici un păcat sau un sacrificiu pe care nu l-am comis, nici  nu există acțiune respingătoare sau divină nefăcută.

Dacă unimea este realitate, atunci eu sunt Tu, acum. Cursul vieții și fractalii sunt doar niște rămășițe ale imaginilor sfărâmate ale minții – pe măsură ce încearcă să se ocupe de infinit. Sunt orice posibilitate, limită absentă.

Acum, acest lucru sună frumos și minunat, dar conștientizați domeniul nelimitării – ajunge în toate direcțiile. Nu este doar nelimitat în cele mai deosebite lucruri.

Astfel, noi rămânem cu sinele. Un alt adevăr al unimii este că fiecare acțiune afectează sinele. Judecata fiecăruia dintre noi este simțită de noi toți.

Dorința noastră cea mai profundă este de a fi văzuți și iubiți. Aceste expuneri zilnice ale părților noastre cele mai întunecate ne permit să ne vedem. Până acum, ele nu au fost lăsate să ajungă în iubire. Din minte ni se strigă să învinovățim și să pedepsim. Chemarea pentru polarizare nu a fost niciodată mai puternică și mai insistentă.

Ceea ce putem face este să începem din interior. Cred că dacă începem de acolo, răspunsurile vor fi evidente.

Dacă îmbrățișăm aspectul multidimensional ca atribut personal, trebuie să luăm în considerare o idee că nu toate aceste părți reprezentau forma cea mai bună a sinelui. Am făcut lucruri, unele dintre ele chiar “rele”. Iertarea este singura noastră opțiune.

Dacă păstrăm acest lucru auto-direcționat, probabil că vom avea un pic de succes. La urma urmei, cine te iubește și te cunoaște cel mai bine? Este sau sperăm, că ești tu.

Iertați-vă pentru tot ce ați făcut vreodată. Utilizați acest lucru (mă iert pe mine însumi/însămi), ca o mantră. Repetați-l adesea. Înfrumusețați-l. Poate că, odată ce iertarea de sine o va lua ca pe un plan viabil de acțiune, altele vor apărea.

Ne-am arătat acum pentru a încheia un experiment și pentru a construi ceva nou. Este această nouă parte la care fac referință astăzi. Aceasta va fi exact ceea ce credem că este posibil. Iertarea este un răspuns, o posibilitate și singura opțiune care nu cauzează mai mult rău. Iertarea nu permite, în nici un caz, ca răul să continue fără suferință.

O idee nouă este ca o lalea roșie. Este singură și iese în evidență. Discutând despre iertare în timp ce urmăriți o furtună de mass-media despre ucidere și magie întunecată și pedofilie, este așa. Pare ieșit din comun. Cu toate acestea, în cele din urmă, culoarea acelei lalele colorează restul și, dacă este suficient de puternică, schimbă totul.

Voi sunteți acea putere. Nu știu exact care va fi răspunsul, dar un lucru se știe. Este cel care promovează creșterea, nu auto-distrugerea. red tulipsAcest câmp de lalele roșii arată diferit, dar la fel de frumos ca și cele galbene …

Fii blând cu tine. Tu ești cel pe care îl așteptai.

Cu iubire și recunoștință,
~Sophia

http://www.sophialove.org

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Traducere: 
Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

Advertisements