TU ești Sinteza Creatoare

Mai 2017 Lună Nouă in Gemeni ~ Sinteza Voastră

creatorSophie Gregoire
05/24/2017

Ați trecut prin multe în ultimii ani. De la salturi la succese, de la visuri și aripi la eșecuri și capcane – ați parcurs o călătorie lungă, ce pare un spectacol de sărituri.

Au fost bucăți de rămas bun din Cărarea voastră, momente de îndepărtare. A fost “acest lucru nu este pentru mine, acest lucru nu este adevărul meu, acest lucru nu este aliniat” și focul răzvrătit din Voi, îndrăzneț, puternic, angajat și portocaliu – acea parte care v-a purtat Sus și Departe ca un soldat.

V-a fost dor de mai mult. Da, pentru că viața înseamnă mai mult.

Apoi, au fost acele lucruri pe care le-ați încercat pentru a aduce schimbări în viața voastră, primele experiențe și întâlniri de un nou tip.

Au fost primele realizări ale revoluționarului Tu. Au fost persoanele pe care le-ați întâlnit și care v-au devenit profesori, noi părți ale mozaicului sau semnele voastre.

Apoi au existat căderile, capcanele, nopțile întunecate când ați văzut că nu, nici chiar acest nou lucru rebel nu era totul – nu ați fost ajuns încă, chiar ca și rebel trebuia să fiți dispuși să vă scufundați mai adânc, pentru a explora mai mult, pentru a încerca mai mult, pentru a găsi mai mult.

Ați continuat să mergeți, să încercați, să integrați părți, să căutați.

V-ați căutat pe voi înșivă, iar asta nu a fost menit să se întâmple peste noapte.

***
Dacă am putea să rezumăm, am spune că a existat o parte a căii “O părăsesc”, urmată de “eu explorez, eu devin sinele meu adevărat, eu mă ridic și las să plece toate măștile, falsurile, pretinsele identități”și apoi a existat “trebuie să mă ancorez încă în lume, vreau să aparțin, să îmi găsesc locul, abundența și tribul”.

Ați ieșit, apoi ați urcat, ați scos toate straturile nealiniate și apoi ați început să încercați să aterizați puțin – ați vrut să puneți temelii, să aduceți cunoștințe și descoperiri, să deveniți și să faceți în lume tot ce ați devenit real în fizic.

***

Această Lună Nouă vă aduce Claritatea.

Tot prin ce ați trecut a început să aibă sens, etapele, pașii, toate au fost lecții – adevărul este că, așa cum ați văzut, nimic încă nu a fost acea Destinație, Sosirea voastră.

Nu, sosirea voastră nu a putut fi înainte, pentru că trebuia să treceți prin toate lecțiile pentru a vedea și a evolua suficient.

Acesta este momentul potrivit pentru a încerca să strângeți toată înțelepciunea pe care ați dobândit-o de la oameni și experiențe diferite, pentru a reflecta asupra a ceea ce într-adevăr doriți cu adevărat a construi și a realiza și  pentru a reflecta asupra căii pe care o vedeți pentru voi pe termen lung.

Voi sunteți producătorul de sinteză, vă veți aminti lecțiile și vețiobține de acolo o înțelegere nouă și ușoară a ceea ce vă aduce cu adevărat bucurie și ce nu.

Este un moment frumos, magic, pentru că Claritatea este ușor accesibilă dacă sunteți dispuși să faceți un pas înapoi și să reflectați la ultimii ani.

Atunci când va fi disponibilă o imagine clară a ceea ce doriți pentru viața voastră, bazată pe acea nouă înțelepciune și onestitate reală, adevărată și o imagine a ceea ce a funcționat și ce nu a funcționat – atunci veți putea să vă deplasați înainte, cu câte un pas la un moment dat și prin integrarea tuturor părților

Colecționând toată înțelepciunea pe care ați construit-o singuri, în viață, mergând cu curaj, luptând ca un soldat, înalt, uneori îndurerat, distrus, dar întotdeauna, ați învățat un pas și v-ați întors.

Toate imaginile și înțelegerile împrăștiate par aproape fără consistență, dar toate sunt Tu, calea ta unică, marca ta, esența ta – sunteți pe punctul de a defini noi căi.

Nu trebuie să renunțați la cine erați acum câteva luni pentru a păstra numai epifaniile noi. Nu trebuie să rămâneți nici în trecut decât dacă noua margine pe care stați acum o simțiți înfricoșătoare sau incomodă.

Tu ești Sinteza Creatoare a Lecțiilor din Calea Ta.

Integrare, Totalitate.

Cel mai probabil, ACESTE NOI CĂI nu vor fi pur și simplu Vechile voastre căi, nici cele mai recente înțelegeri din ultimele săptămâni – în schimb ele vor fi toate unite, piese adunate, Puzzle-ul făcut Întreg în

TU.

Ce plimbare!
Vă iubesc.

Binecuvântări,
Sophie Gregoire
❤️❤️❤️
Mă găsiți pe FB sau pe http://www.aheroinespath.com.

Postat pe https://www.lovehaswon.org.

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Traducere: Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

Advertisements

One thought on “TU ești Sinteza Creatoare

  1. Pingback: TU ești Sinteza Creatoare | simis68's Blog

Comments are closed.