Pentru Iubire, Cu Iubire și Deținut De IUBIRE

Încrederea că Evoluția Sufletului este Pentru Iubire, Cu Iubire și Deținută De Iubire

fractalJelelle Awen
26 Mai 2017

Încrederea apare pe măsură ce simțiți și vă abandonați unui spațiu mai mare pe care îl dețineți prin Iubire Divină. Acest proces de abandonare nu are nevoie de prezența a nimic din afara voastră sau de vreo autoritate sau de voința altei persoane.

Divinul nu este o autoritate exterioară care vă pedepsește pentru că ați greșit sau ați păcătuit; este o energie a Iubirii infinite care vă invită la iubire CU EA.

Ghizii Eterici, Învățătorii Ascensionați și Ingerii care reprezintă Divinul nu vă cer supunerea față de ei sau pentru a-i vedea ca fiind mai mari sau mai importanți decât voi. Mai degrabă vă invită într-o relație cu ei pentru a le simți energiile vibrațional superioare în care trăiesc ei. TOȚI – Voi și ei – sunteți îmbogățiți, însuflețiți, și transformați din această conexiune. Încrederea apare pe măsură ce voi și părți ale voastre (pe măsură ce vă conectați cu Protectorul Interior și Gardianul Sufletului care rezistă predării și simt nevrednicia) intră în această relație cu Ghizii, simțind modul în care voi SUNTEȚI ei și ei SUNT voi.

Pe măsură ce părți din voi se sprijină pe această relație și EXISTĂ în creșterea, trezirea, autenticul TU (așa cum se dezvoltă prin Conexiune Divină, diferențiere interioară și conexiune) … astfel, aceste aspecte ale voastre pot să aibă apoi încredere din nou în iubire, în special partea din voi care deține anxietate . Anxietatea este la rădăcina ei, o lipsă de încredere în viață și în Divin și teama de a fi rănit din nou. Aceste aspecte pot “să se abandoneze” iubirii cu voi care dețineți spațiul pentru această predare.

Acesta este singurul tip de abandonare, care păstrează de fapt suveranitatea voastră … în sine, în iubire, în Iubirea Divină care vine din interior pe măsură ce întruchipați tot mai mult fractalul vostru Divin.

~
Jelelle Awen

https://soulfullheartblog.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Traducere: Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc

Advertisements