Puterea Rugăciunii

Puterea Rugăciunii

rugă

 

Jamye Price
May 11, 2017

 

Ființe Binecuvântate, ca întotdeauna există un moment prețios, când ne întâlnim în conștiința voastră. Este conștientizarea care aduce o mare forță și se concentrează pe viață. Este atât de subtilă încât puterea sa este adesea trecută cu vederea. Cu toate acestea, subtilitatea servește consolidării în continuare a gradului vostru de conștientizare. 

Conștientizarea voastră este cea care vă conectează cu lumea exterioară și vă permite să interacționați cu aceasta, din interior. Atunci începeți să schimbați modul în care lumea exterioară vă afectează și cum afectați voi lumea exterioară. 

Conștientizarea voastră creează o schimbare în interior. Atunci începeți să emanați noi informații care au fost modelate de către voi. Vă aflați într-un punct interesant în evoluția voastră din care evoluați în continuare într-o interacțiune mai conștientă cu tărâmul subtil. Rugăciunea este o parte importantă a acestei interacțiuni.

Rugăciunea Conectivă și Creatoare

Rugăciunea este un dialog cu tărâmul subtil. Conștientizarea voastră începe să vă conecteze cu ceea ce doriți să modelați în viața voastră. Utilizați rugăciunea ca un pas puternic pentru a converti dorințele voastre în viitor, folosind momentul vostru prezent ca ceea ce provoacă dorința de a merge mai departe. Faceți acest lucru cu inima voastră într-un mod care este unic pentru voi. Acest lucru se poate face prin rugăciune către Dumnezeu sau poate fi făcut discutând cu voi înșivă.

 Rugăciunea începe să schimbe pentru că voi vă schimbați. 

Este trecerea de la o solicitare fără putere sau credință la următoarea etapă de co-creare conștientă. Voi începeți să co-creați mai conștient și să conduceți calea pe măsură ce omenirea descoperă o legătură profundă cu Viață, lucru natural pentru voi.

Veți fi întotdeauna susținuți de viață, întotdeauna ați fost. Voi sunteți viața. Viața curge prin voi și, prin urmare, cu voi. Ceea ce începeți să recunoașteți la un nivel mai profund este că există perfecțiune în fiecare moment și că fiecare moment așteaptă conștiința voastră de a modela viitorul. 

Vi se dă puterea directă de a co-crea cu viața. 

Este cunoașterea conștientă că meritați să comandați fluxul de viață prin voi, care se schimbă profund. Uneori, acel lucru pare inconfortabil, confuz sau necesită credință. Veți începe să vedeți o schimbare în acele diferențe infime de sentimente pe măsură ce deveniți mai imputerniciți prin experiență. 

Conștientizarea Amplifică Rugăciunea

Pe măsură ce comunicați prin rugăciune, fiți atenți la ceea ce simțiți în interior. Rugăciunea este o co-creație cu viața. Deveniți foarte atenți la ceea ce detectați în interior așa cum începeți un dialog cu viața, cu Dumnezeu, cu voi înșivă, cu universul și cu viitorul. 

Toată rugăciunea, toată conexiunea este frumoasă și acceptată. Cu toate acestea, amplificați puterea rugăciunii așa cum simțiți o conexiune confortabilă cu viața. Fiți atenți la ceea ce simțiți. 

Se simte rugăciunea ca și o conversație egală cu viața? Asta este ceea ce se schimbă în acest moment. Incepeți sa descoperiți mai clar cine sunteți, ce vreți, și viața pe care doriți să o trăiți ca să recunoașteți valoarea voastră inerentă. Viața vă prețuiește. 

TRATAREA Dezamăgirii

Există momente în viață, în care aveți experiențe care nu se aliniază cu ceea ce vreți sau vă face să vă simțiți bine. Cu toate acestea, ele se aliniază cu ceea ce sunteți capabili de a înțelege, a transforma sau co-crea pentru îmbunătățiri. 

În acele momente, vă permiteți a crește. 

Permiteți-vă pentru a simți cât este de puternic ceea ce simțiți exact în acest moment. Inspirați, lăsați să se transforme în voi. În acest moment, vă luați puterea de a vă transforma viața. 

Pe măsură ce onorați momentul vostru prezent, sentimentele autentice și percepțiile vă consolidați capacitatea de a transforma viața. Este inerentă dorința de imbunătățire, si egală cu curajul de a vă Iubi într-un moment de provocare. 

Aceasta este puterea subtilă a conștiinței voastre. Începe o schimbare, invizibilă în acest moment, care conturează un nou viitor. Acesta este, de asemenea, darul rugăciunii împuternicite. Poate nu simțiți fericirea în fiecare moment, dar puteți descoperi ceea ce vă cheamă să co-creați un nou viitor în interior.

O schimbare subtilă în dialogul interior a devenit mai disponibilă în această energie prezentă. 

Vă rafinați și vă înțelegeți la un nou grad de împuternicire creatoare. Începeți să înțelegeți la nivel de experiență că aveți mai mult acces la pace, care este o forță de împământenire în timpul haosului. Experimentați acces la informații noi prin sentimentul de pace și conexiunea care creează. Rugăciunea Împuternicită face parte din această conexiune. 

Rugăciunea împuternicită

Pe măsură ce luați măsuri interne de rugăciune împuternicită, începeți să vă transformați la un nivel subtil, care este construirea viitorului. Veți observa mai mult de o schimbare și începeți să fiți conștienți de modul în care vă simțiți în dialogul vostru interior. 

Are rugăciunea voastră sentimentul de victimă sau lipsă? Dacă are acea nuanță, hrăniți-o. Aceasta este doar informație. 

Are nuanța, “Nu știu, dar am credință?“ Aceasta este o experiență îmbunătățită din postura de victimă, dar nu există încă egalitatea cunoașterii. Dacă observați acea nuanță, alimentați-o. 

Căutați să treceți de la nivelul frumos de credință la un nivel de cunoaștere. 

S-ar putea să nu știți cum și când va avea loc o manifestare, dar Știți că sunteți iubiți de Viață. Sunteți un aspect creativ al Vieții, iar Viața dorește să curgă prin voi în manifestare. 

Îngrijiți-vă singuri într-o imputernicire mai co-creativă cu viață. Nu lăsați sentimentele de lipsă să vă blocheze din a căuta o conexiune liniștită cu viața. În acele momente respirați profund și lăsați forța vieții să intre.

Viața Răspunde Rugăciunii Voastre

Să știți că totul este bine și că viața vă va chema spre creația voastră. Viața vrea să curgă prin voi. Lăsați să curgă emoțiile, lăsați-le să se elibereze din voi. Respirați transformarea emoțiilor pozitive și negative în pace. Știți că totul este bine. 

Pe măsură ce treceți de la credință la cunoaștere, observați libertatea emoțională de înțelegere, “Nu trebuie să știu cum, de ce sau când – trebuie doar să Știu.“ Voi interacționa și răspunde după cum este necesar. Nici măcar nu trebuie să am o experiență perfectă pentru a ajunge acolo. Aceste momente vă învață să recunoașteți faptul că Totul este Bine, chiar dacă există încă multă traumă și dramă, care se rezolvă pe Pământ.

Voi sunteți Rugăciune în Formă Puternic Umană

Vă îmbarcați într-un moment destul de interesant, chiar dacă nu este întotdeauna ușor. Vor continua să fie provocări pe acest Pământ. Va continua să fie rezoluție pe acest Pământ. Va continua să fie liniște pe acest Pământ. Pe măsură ce deveniți un Suveran Imputernicit, ancorați acea pace cu viața. Viața Transformă prin rugăciunile voastre împuternicite, dorința voastră de a curge Viața din toate fațetele sale în frumusețea înnăscută care este.

În voi există o iubire sacră de viață care vede frumusețea în toate aspectele vieții. În interior, puterea de a transforma Viața este în creștere. Veți afla că și ceva care pare dureros începe să se transforme într-o posibilitate. Ea locuiește în voi, în tărâmul invizibil. Hrăniți-o singuri pentru a o ajuta să crească. Voi o modelați și o creați, de multe ori cu o formă de rugăciune. Apoi emanați prin intermediul Ființei voastre și experiențe. Viața pe Pământ se schimbă. Rugăciunea voastră este un catalizator puternic de schimbare.

https://jamyeprice.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Traducere: Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

 

Advertisements