Posibilități Infinite de IUBIRE Infinită

Vasul Iubirii sub Presiune Energetică ajută Vindecarea Sinelui

(Pentru variantă audio, apasă aici, pentru video aici.)

sky

Jelelle Awen
June 12, 2017

În acest vas energetic sub presiune pus pe  cea mai înaltă poziție a “Iubirii”, inima voastră se coace în durerile care au fost suprimate anterior. Pentru că fierbe acum la foc mic, deveniți tot ceea ce este POSIBIL, atunci când iubirea reprezintă apele în care înotați. O faceți aflându-vă mai mult în prezent, împreună cu cei cu care rezonați și vă îmbarcați în esența iubirii. 

SUS vin temerile. SUS vin îndoielile. SUS vine neîncrederea. SUS vin rezistențele deținute de părțile de protecție, părțile de pază, care au vrut doar să păstreze viața în condiții de siguranță pentru voi. Voi invitați aceste părți să pună jos armele, auto judecățile lor, reticența lor. Le cereți să se confeseze despre ceea ce a fost lăsat nespus înainte și să elibereze poverile preocupărilor lor pentru voi. Depășiți păienjenișul pentru a colecta lacrimile care pot fi în cele din urmă eliberate. Ați luat rolul duhovnicului pentru propria inimă și propriul suflet, cu compasiune profundă și curiozitate autentică, ca răspuns la TOT ce auziți și simțiți.

În această eliberare a durerii anterioare și poveștii traumatice simțite cu toate părțile voastre, corpul vostru emoțional devine ACTUAL. Poate vibra mai degrabă în frecvențele momentului ACUM decât în trecut. Poate vibra mai degrabă din sănătatea inimii și integrarea sufletului, decât din frecvențele rănilor făcute cu “mult timp în urmă“ și “nevindecate in mod corespunzător”. Poate să se afle în ritmul natural cu bătaia inimii Universului, armonizându-se tot mai mult cu MURMURUL galactic. 

Pentru acest lucru a fost toată lectura despre spiritualitate. Pentru aceasta este stabilită scena prin toate orele de meditație. Pentru aceasta erau cursurile de yoga. Pentru aceasta a avut loc toată eliberarea și stabilirea limitei VECHII vieți.

TOTUL a avut loc pentru ca să fie sprijinită apariția sinelui sufletului. Pentru a deveni suficient de mare pentru a deține această realitate REALĂ nedigerată. Pentru a deveni propriul părinte, propriul vostru preaiubit, propriul înger, propriul ghid spiritual, propriul vostru Zeu si Zeiță. Propria voastră Sursă Divină care poate deține spațiul pentru TOATE aspectele voastre, de la rădăcini la aripile voastre, de la Copilul votru Interior la Muza voastră Divină Interioară astfel încât să fiți tot ceea ce aveți cel mai mult nevoie în FIECARE moment. 

In acest vas sub presiune energetică pus pe cea mai înaltă poziție, “IUBIREA” devine în cele din urmă suficient de sigură pentru a merge acolo unde a fost o dată considerată în afara limitelor, acolo unde a fost considerată o dată imposibilă. În acest proces PUTERNIC de iubire de sine, veți descoperi că nu mai AVEȚI limite, dar că aveți Posibilități Infinite de Iubire în formă umană, întorcându-vă și amintindu-vă ceea ce ați fost întotdeauna.

~

Jelelle Awen
Soulfullheartwayoflife.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Traducere: Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

Advertisements

One thought on “Posibilități Infinite de IUBIRE Infinită

  1. Ești o minune ce ne menține in conștiința pură în unitate , te iubesc și îți mulțumesc pentru intreaga lucrare ! BineCuvântari Divine și Grația să te insoțească ! Mulțumesc îmbrățișand ceea ce Ești !

    Liked by 1 person

Comments are closed.