Multă IUBIRE

Capacitatea de a Fi Ceea ce ne-a lipsit cel mai Mult

light

 

By Jelelle Awen
7 Iunie 2017

Care sunt scenele disperării sufletului vostru? Care sunt scenele traumelor voastre din această viață? Și ce vă spun ele acum? La ce vă arată că se conectează acum? Ce simțiți în timp ce le pătrundeți cu inima deschisă și pregătită?

Dacă sunteți deschiși la a privi, a simți, la a viziona, la a vă conecta la acest lucru, se poate trece din stop-cadru în mișcare ce curge și în fluiditate din nou. Este deblocată, izvorâtă din nou în viață cu toată energia care a fost ocupată anterior pentru a fi eliberată.

Acesta este momentul de a fi acest tip de investigator de sine, detectiv, călător interior pentru a descoperi ceea ce există pentru a simți, a vedea, a ști, a aminti. Evitarea nu a funcționat, oricum, pentru că într-un fel, tensiunea se arată. Rezistența nu poate acoperi ceea ce persistă, asteptând răspunsul vostru. Partea din voi (care a păzit și protejat aceste “scene emoționale“, deoarece ele nu doresc să mai simțiți nici o durere) devine OBOSITĂ. Armele acelor părți devin plictisitoare, oricum. Ele nu doresc cu adevărat să se lupte, să se bată sau să mai păzească.

Acum este valabilă tot mai multă iubire. Nu va mai fi la fel ca înainte. Sunteți mult mai capabili să o dețineți și să o simțiți decât pot părțile voastre să-și imagineze că sunteți. Inima voastră umană are o capacitate profundă și puternică de a simți și de a vă oferi compasiune. Inima voastră umană este nelimitată în capacitatea sa de a răspunde la orice din interiorul vostru care are nevoie de iubire.

Este ceea ce suntem chemați să răspundem la ceea ce a fost “lăsat în urmă“ înainte sau trecut cu vederea sau suprimat sau pur si simplu fără să poată fi abordat. Acum avem în umanitatea noastră sacră capacitatea de a fi ceea ce ne-a lipsit cel mai mult. Pentru a forma propriile noastre punți între ceea ce avem nevoie cel mai mult în corpurile noastre emoționale și în moștenirile sufletului nostru. Acum este timpul pentru această vindecare a sinelui, care este manifestarea TUTUROR capacităților noastre.

~

Jelelle Awen

https://soulfullheartblog.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Traducere: Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

Advertisements