Iubirea care Sunteți VOI

Cucu Bau – Ieșiți din Ascunzătoare în Timpul Trezirii

27d5da62fa41cf87f919a6b258d34174Jelelle Awen
July 9, 2017

Cucu Bau … puteți ieși din ascunzătoare, puteți deschide ochii dincolo de marginile degetelor care vă acoperă vederea completă.

Cucu Bau … voi puteți FI fără mască, puteți simți aerul realului pe fața voastră descoperită.

Cucu Bau … vă puteți Aventura afară din ascunzătoare, puteți lăsa lumina sufletului să deschidă toate ușile pe care le-ați simțit închise înainte.

Cucu Bau … vă puteți deschide inima la intimitate cu alții, așa cum o faceți cu voi.

Cuc Bau … puteți lua totul fără frica de a fi consumat sau condamnat sau făcut de rușine pe măsură ce învățați să primiți și să oferiți.

Ei v-au învățat să vă ascundeți pentru că ei se simțeau mult mai confortabili în ascunzătoare. V-au dat o mască să o purtați pentru că ei erau mult mai în siguranță ascunși în spatele propriilor lor măști. Ei v-au transmis energiile fricii pentru că este ceea ce ei au moștenit. Ei au vrut ca voi să vă închideți inimile pentru că ale lor au fost închise.

Totuși nimic din toate acestea nu este cine sau ce sunt ei sau sunteți voi. Este ceea ce a fost învățat și căutat, vândut și  instruit în experimentul lumii 3D. Moneda fricii, non-vulnerabilității, protecției, supresiei nu este adevăratul aur al capacității adevărate ca și uman sacru.

Vedeți viața cu viziune completă. Simțiți viața cu o inimă deschisă. Vă treziți la viață cu sufletul vostru care luminează. Acesta sunteți voi dincolo de jocurile de-a v-ați ascunselea cu viața care vă cere să vă ascundeți. Acesta sunteți voi dincolo de măștile pe care fiecare pare să le poarte. Acesta sunteți voi față în față, inimă lângă inimă, suflet lângă suflet, crud pentru viață, și luând totul fără straturi sau acoperire falsă. Acesta sunteți voi precum este iubirea, fără nimic în drumul experienței ce o trăiți … acesta sunteți voi FIIND iubirea care SUNTEȚI.

  ~

Jelelle Awen

https://soulfullheartblog.com

 

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Traducere: Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

Advertisements