Sunteți însăși IUBIREA Divină

Mesaj către Lucrătorii în Lumină

dacde4f810c7ce8433d0fbf6037e1e27 (1).jpgCaroline Oceana Ryan
1 August 2017

Ultima ghidare de la Maeștri Ascensionați, Galactici, Ființe Elementale ale Pământului, Îngeri, și Arhangheli, cunoscuți ca și Colectiv:

Salutări, Deschizători de drumuri!

Noi vorbim cu voi acum prin intermediul canalelor de frecvențe ce înconjoară și pătrund atmosfera, corpul și spiritul Pământului. 

Noi vorbim prin intermediul undelor de energii aliniate, nu numai cu tărâmurile superioare, dar și cu aspectul mai înalt al Pământului, ce devine rapid acea ființă 5 dimensională. Și la fel, voi toți, ca ființe vii de pe ea, care rezonați tot mai mult cu acea lumină superioară, care devine sursa voastră cea mai importantă de alimente, cea mai mare inspirație, și cea mai mare viziune colectivă. 

Este posibil să nu fiți conștienți de cei pe care îi întâlniți în eter pe măsură ce corpul vostru fizic doarme. Dar dețineți o viziune foarte mare cu ei și cu multe alte milioane de Ființe de Lumină ce susțin misiunile familiilor voastre de suflet.

Împreună, în mod colectiv ați prefigurat și adăugat Lumina Divină la imaginile vii-realități potențiale-ale Pământului pașnic, abundent și întreg (vindecat) pe care ați dorit mult timp să trăiți. 

Aceste viziuni vii create energetic nu sunt simple imagini pe care le doriți; acestea sunt începutul și etapele de mijloc ale oricărei noi Co-creații în acest Univers.

Rezultatul este că Pământul a devenit un loc din ce în ce mai dificil pentru cei care ocărăsc acea viziune și acele energii mai înalte și care au rezistat tragerii lor în frecvențe mai înalte de gândire, de a fi și machiajul celular la care se alimatizează acum majoritatea oamenilor de pe Pământ. 

Acest lucru explică amenințările politice, sociale, economice sau militare ocazionale și posturile pe care le vedeți ca fiind exprimate de cei care au fost plasați în anumite roluri vizibile a ceea ce ei numesc autoritate.

Ei au fost plasați în aceste roluri nu pentru a proteja anumite grupuri culturale sau naționale, ci de a menține secretă și ridiculizată recunoașterea umanității și conștientizarea capacității sale co-Creaționale. 

Vi s-a spus că sunteți slabi, cu probleme foarte mari și cu totul limitați, dar a fost o minciună și o tergiversare, de la început. Dacă vă gândiți că o persoană funcționează cu un număr extrem de redus de lanțuri ADN, care se află sub influența constantă a unei matrice-de prostire bazată pe frică și lipsă de putere, ați avea dreptate că a avut altă opțiune decât să creadă ceea ce i se spune, de dragul supraviețuirii. 

Excepția cea mai mare de la acest scenariu este epoca în care intrați tot mai mult acum, și de data aceasta, Portalul Leului și Eclipsa-Solară din 21 august – energiile care sunt deja prezente cu voi – sunt un simbol puternic și expresia energetică a sfârșitului din acea stare de sclavie bazată pe energiile fricii.

Vine un moment când veți zâmbi la cuvântul “frică“ și realizați că eficacitatea sa nu mai există; ea nu vă mai deține așa cum a făcut-o pentru milenii. Legate de viziunile eterice colective sunt schimbările celulare actuale și evoluție care apar în corpurile voastre și creier – nu le puteți separa. 

Un Lucrător în Lumină ne-a scris cu privire la un articol recent on-line [http://www.greenmedinfo.com/blog/no-sex-required-body-cells-transfer-genetic-info-directly-sperm-cells-amazing]. Acesta ia act de descoperiri științifice în ceea ce privește dieta zilnică, mediul, deciziile stilului de viață ce afectează nu numai procesele minte-corp, dar de fapt trimite informații genetice din celulele care nu sunt implicate în reproducerea celor care sunt: ​​“Dacă celulele somatice [acele celule care nu sunt celule reproductive], care sunt în permanență afectate de nutriție, de mediu, stilul de viață și chiar de procesele minte-corp, pot transfera informații genetice prin exozomi la ADN-ul din celulele liniei germinale [acele celule care trec în materialul genetic al progeniturii], atunci deciziile voastre de fiecare clipă, comportamente, experiențe, toxina și expunerile toxice, ar putea afecta teoretic “destinele“ biologice ale urmașilor voștri, și urmașilor lor, întinzându-se în viitorul îndepărtat.“

 

Legat de acest articol, acel Lucrător în Lumină întreabă “acest lucru nu ar implica faptul că toți suntem Unul, modificările pe care fiecare dintre noi le face in dieta si atitudinile noastre etc. influențează TOTUL

“Nu se va face publică regula în ceea ce privește producția de alimente, exerciții fizice, dietă, vaccinari întreaga gamă de domenii ale sănătății și a produselor alimentare supravegheate de departamentele guvernamentale, chiar vitale? 

“Nu deține viața în a cincea dimensiune, implicații enorme în acest sens?“ O face cu adevărat, deși veți observa că omenirea nu este în așteptare pentru ca regula să fie publică, deoarece este direcționată de către guverne pentru a arăta orice mișcare înainte în acest domeniu și în altele, înainte de a le creea pe cont propriu. Există două fluxuri care rulează curenți puternici în prezent: Una necesită responsabilitate din partea guvernului în domenii cum ar fi alegerile, alimente holistice și medicina, apă curată, educația, siguranța publică, pacea între națiuni, printre multe alte domenii. Celălalt curent funcționează independent de guvern și nu așteaptă permisiunea specială de a se angaja în utilizarea dispozitivelor fără energie, forme iluminate de educație, medicină holistică, alimente organice în creștere, de vindecare a aerului, a solului Pământului și apelor, și multe alte domenii.

Acesta este corect dragilor în a vedea că schimbările la o dietă mai mult holistică, la sisteme de credință care angajeaza sufletul si sinele superior, crește în iubirea de sine si stima de sine și mișcarea înainte în evoluția interioară, toate afectează colectivul în mod puternic.

Fiecare persoană este similară cu o celulă dintr-un organism complet, care în auto-vindecarea și creșterea vibrațiilor, atrage cu ea toate celelalte celule din acel organism. Acesta este motivul pentru care mișcările sociale de masă, religioase și a ideologiilor politice au fost folosite așa cum au fost timp de mii de ani-pentru a obține anumite celule ale organismului cu anumite convingeri limitative, până când întregul organism devine o simplă umbră a sinelui său adevărat, original.

Înțelegeți că de fiecare dată când voi sau cineva se angajează într-o viață sau activitate, convingeri sau sentimente voi extindeți acea realitate prin energia rețelei la o realitate potențial mai mare, care este toată viața de pe Pământ. 

Știința voastră de masă doar acum ajunge la înțelegerea a ceea ce ați cunoscut intuitiv de milenii-că toate formele de conștiință și toate ființele sunt legate și toate sunt capabile de o mare schimbare exterioară care este mai întâi instituită din interior, în inimă-minte. 

Am fost întrebați de mai mulți Lucrători în Lumină de ce pare a exista o rată mai mare de sinucidere, în prezent și ce se întâmplă cu acele suflete care își iau propriile lor vieți.

În ceea ce privește unde călătoresc aceste spirite după ce au părăsit corpurile lor, aceasta este o cale extrem de individuală și nu vom da un răspuns simplu în ceea ce privește această călătorie spirituală, nici pentru alții, indiferent de modul în are are loc “moartea” fizică. 

Am spune, că vă rugăm să fiți conștienți de faptul că există așa cum spun unii, “sinucidere lentă“ prin a mânca alimente nesănătoase sau de a folosi medicamente sau băuturi de plăcere, angajare rară în exercițiu, de închiderea emoțională a inimii, astfel că, după un timp, ea se închide de la sine din punct de vedere fizic și există și multe alte forme de auto-distrugere. 

Mai puține persoane își fac griji pentru bunăstarea spirituală a celor care aleg să părăsească trupurile lor în acest fel, în aceeași măsură în care își fac griji pentru cei care pleacă dintr-o dată, de propria lor mână. 

Acest lucru este de înțeles. Cu toate acestea, calea fiecăruia este sacră și deține propriul grad de mister, nu puteți ști ce s-a întâmplat la nivel de suflet pentru cei care pleacă dintr-o dată, înainte ca aceștia să se fi încarnat, și așa mai departe pentru a-și asuma să știe (prin griji) ce va urma. 

Și astfel în mod pașnic eliberați pe cei care aleg să plece acum, indiferent de circumstantele lor. Trimiteți-le lumină pentru călătoria lor, și să-i binecuvântați și să le mulțumiți pentru tot ce au făcut, pentru toate aceste daruri și contribuțiile pe care le-au adus, deși nu se poate vedea în mod necesar sau aprecia care erau acestea. 

Chiar și cei care vin să agite sau să asuprească au rolul lor de jucat în marea acțiune, care are loc acum.

Am spune că cei care pleacă acum, nu doar pleacă fizic într-un număr mai mare, de propria lor mână, dar și în numeroase moduri. Energiile de pe Pământ acum nu sunt pentru toată lumea ca să evolueze în prezent cu ele. Și mulți își dau seama la un nivel că acum sunt în măsură să facă mai mult din afara planului fizic decât din el. Știți că, în multe moduri ei sunt încă cu voi, lucrând pentru a vindeca Pamantul si a ajuta omenirea în numeroase moduri frumoase. 

Adesea, dragii de ei au simțit că, calea lor și misiunea grupului de suflete, și creșterea propriului suflet, a fost mai bine deservite de ei lăsând încarnarea lor actuală. Nu este niciodată un motiv de amărăciune la ceea ce mințile voastre percep ca pe o pierdere, mai mult decât există un motiv de resentimente împotriva celor care au apărut pentru a vă oprima și restricționa atât de mult timp. Deși noi, ca și voi, nu găsim metodele lor ca pe ceva plăcut

Cu toate acestea, eliberarea voastră conștientă de opresiune lor este un lucru cu adevărat foarte important, pentru a fi sărbătorit. Și vă privim, nu ca păstorul care își ține turma, ci ca norul care este mișcat de frumusețea vieții în mod conștient din interiorul și din jurul ei, adunând ploaia sau dând drumul la mai mult soare, pentru așteptările mulțimii de mai jos. 

Pentru că, într-adevăr, aveți capacitatea de co-Creație de-a schimba starea vremii,  a schimba cursul râurilor, pentru a purifica oceanele și solul, pentru a lumina mintea prin umplerea inimilor cu Lumină specială ce ați venit aici pentru a o cunoaște și a o afirma în toți ceilalți. 

Pentru a realiza că sunteți Iubirea Divină în sine.

Noi vedem viziunea voastră mare, și adăugăm iubirea și intențiile noastre de co-Creație la ea, pentru că acest nou Pământ îl faceți voi, dragii noștri. Bucurați-vă. 

Namaste, co-Creatori! Suntem cu voi, în fiecare moment.

Caroline Oceana Ryan

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Traducere: Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

 

Advertisements