O Străfulgerare Bruscă de Intuiție Divină

Luna Nouă în Balanță – O Străfulgerare Bruscă de Intuiție Divină

1156ea035750c5a6f5e097ba2a7ac7acAstro Butterfly
October 18, 2017

Fiecare lună nouă este specială, dar această Lună Nouă în Balanță este cu adevărat specială. De ce este? Pentru că este EXACT opusul lui Uranus, planeta revoluțiilor, surprizelor, planeta de a fi corect tu față de propriul sine.

Mai exact, Luna Nouă in Balanță are loc pe 19 octombrie la 26 ° 35 ‘in Balanță, in timp ce Uranus este la 26 ° 31’ in Berbec. Opoziția dintre Luna Nouă și Uranus se află într-un orb de 0 ° 04 ‘. Foarte rar, avem o configurație atât de apropiată care apare în același timp cu o Lună Nouă.

Ce înseamnă mai exact o Lună Nouă în Balanță într-o opoziție față de Uranus?

În primul rând, ce este o Lună Nouă? O nouă Lună are loc la momentul magic, când Soarele, divinul masculin, se aliniază cu Luna, divinul Feminin, pentru a începe un nou ciclu de creație.

Avem o Lună Nouă in fiecare lună, o Lună Nouă in fiecare din cele 12 semne zodiacale. Luna Noua este acel moment al anului in care avem un nou inceput legat de temele semnului în care are loc.

Luna trecută am avut o Lună Nouă în Fecioară, iar în luna noiembrie vom avea o Lună Nouă în Scorpion.

În această lună avem o Lună Nouă în Balanță, ceea ce înseamnă că vom experimenta noi începuturi legate de Balanță: relații, parteneriate de orice fel, frumusețe, armonie, pace, justiție.

Dacă în primele șase semne, de la Berbec la Fecioară, ne raportăm la lume bazându-ne pe propriile noastre experiențe personale, în Balanță înțelegem că nu avem toate răspunsurile și începem să căutăm răspunsuri în afara noastră.

De aceea Balanța stabilește relații – pentru că în semnul Balanței, sufletul nu mai vrea să mai fie singur și vrea să se unească cu altul.

Conform mitologiei grecești, la începutul timpurilor oamenii au provenit din perechi, legați într-un singur corp, cu un singur suflet. Dar Zeus a început să se teamă de puterea lor și i-a împărțit în două.

Pentru că nu puteau să-și poarte singurătatea, “jumătățile” au început să rătăcească pe Pământ în căutarea sufletului pierdut, să se reunească și să devină întregi din nou.

Acesta este mitul sufletului – de fiecare dată când avem o Lună Nouă în Balanță, ne dorim să ne unim cu ceea ce lipsește din viețile noastre.

“Iubirea se naște în fiecare ființă umană; ea cheamă jumătățile naturii noastre originale împreună; încearcă să facă una din două și să vindece rana naturii umane. “- Platon, Simpozionul

Ce lipsește din viața voastră? Nu trebuie să fie un partener, toți avem Balanță în diferite părți ale graficului nostru – uitați-vă în ce casă aveți Balanta pentru a obține mai multe indicii despre ceea ce aveți nevoie pentru a vă reuni în data de 19 octombrie.

Luna nouă nu este deloc simplă. La vremea Lunii Noi, Luna este complet invizibilă, dispărând de pe cer în lumina soarelui. Acesta este un moment de înțelegere, este momentul să proiectăm un nou tipar. Câteva zile mai târziu, când Luna devine din nou vizibilă, putem ieși în lume pentru a manifesta intenția.

Incepând ceva nou la momentul de Lună Nouă nu inseamnă ca trebuie să faceți ceva literalmente, să manifestați ceva material – inseamnă pur si simplu că o nouă perspectivă va veni in conștiința voastră.

Iar aici vine Uranus.

În acest întunecat loc misterios, unde începe o nouă geneză, vine Uranus, ca un fulger, să spună: “Am venit aici să vă eliberez”.

În acel spațiu în care totul este posibil, aici vine, Dumnezeul cerului, care vă aduce cunoașterea divină, aducându-vă focul furat de la zei pentru a vă lumina calea.

Uranus este ultimul rebel – indiferent dacă vă place căile lui sau nu, Uranus vine să vă elibereze, să vă arate că există un plan mai înalt pentru voi.

Pe 19 octombrie, Uranus vă va aduce o perspectivă care vă va transforma viața cu susul în jos, dar vă va pune și pe calea adevăratului scop și a eliberării voastre.

Perspectiva va ieși brusc. Uranus este Dumnezeul cerului, planeta intelectului superior și înțelepciunea mai înaltă – mesajul va veni ca o lumină de fulgere. Veți avea o conștientizare bruscă despre ceea ce trebuie să faceți.

Nu așteptați ceva asemănător unei înțelegeri a lui Mercur. Mercur poate înțelege lumea prin cele 5 simțuri: vederea, sunetul, mirosul, atingerea sau gustul. Uranus este al șaselea simț, nu are nimic de-a face cu lumea așa cum o știm.

Dacă punem totul împreună, ce înseamnă să ai o Lună Nouă în Balanță, opusă Marelui Trezit, Uranus?

Aceasta înseamnă că va apărea o viziune, va aduce echilibru în viața voastră și vă va face să vă simțiți din nou întregi.

Cu Luna Noua in Balanță în opoziție cu Uranus, veti gasi armonie prin imbrățișarea adevărului. Adevărul vă va scutura mai întâi și apoi vă va elibera.

Uneori lucrăm așa de mult și nimic nu merge pe calea noastră. Și apoi, dintr-o dată, se întâmplă ceva și viața noastră se schimbă pentru totdeauna.

Uranus care prezintă aspectul Lunii Noi vă va cere să invitați posibilități în viața voastră. Dacă nu ajungeți nicăieri pe calea actuală, poate că a venit timpul să schimbați cursul, să faceți ceva complet diferit.

Deoarece Uranus se află în Berbec, semnul cel mai îndepărtat de Balanță, este posibil să trebuiască să faceți într-adevăr ceva complet diferit.

Ce negați? Uranus vă va deschide ochii la pata oarbă și vă va face să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă complet diferită.

Poate că ceea ce credeți că vreți nu este într-adevăr ceea ce aveți nevoie. Poate aveți nevoie de ceva complet diferit pentru a vă simți din nou întregi.

Sabianul pentru Luna Nouă in Balanță este “Un avion navighează, sus pe cerul clar”. Ce metaforă frumoasă pentru Uranus, Dumnezeul cerului. O nouă cale este deschisă, cu noi posibilități și cu noi aventuri.

În sfârșit, puteți găsi libertatea de la limitările conștiinței umane, libertatea de separare. N-ați fost niciodată jumătate dintr-un întreg. Sunteți întregi; aceasta este adevărata voastră natură.

Sursa

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Photo credit: Pinterest
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.
Manuela@inaloveworld ❤
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞