Spirala de Lumină și Iubire

Ierarhia Spiritului, Spirala de Lumină și Iubire, Calea

bill 24.jpg

Bill Attride
21 Decembrie 2017

Soarele stă  …
Iar lumea își ține respirația.
Pe măsură ce umbrele cresc mai mult,
Și natura așteaptă un semn,
Voi așteptați momentul,
De Întoarcere a Stelei voastre.

Ați ajuns la ultima dintre cele Patru Mari Întoarceri din anul astrologic: în Berbec, Rac, Balanță și Capricorn întâlniți întrebările împătrite Integral care vă circumscriu călătoria prin stele. În Berbec vă întrebați: “Cine sunt eu?”; în Balanță căutați să știți: “Cine suntem noi?”; în Rac trebuie să descoperiți, “De unde am venit?”, iar în Capricorn încercați să cunoașteți întrebarea finală: “Care este destinul meu?”

Aceasta este Crucea Cardinală, cele Patru Anotimpuri ale fiecărui an și din toate viețile voastre. Fiecare depindem unul de celălalt și din aceste Patru Direcții sacre vă găsiți calea pe această Cale a Perfecțiunii, Drumul Iluminării, Panglica luminoasă a Luminii și Iubirea Spirituală care este Esența Eterică ce formează toată Creația.

Da, adesea credem că suntem legați de soarta noastră, pe măsură ce luptăm împotriva greutății trecutului, care este împovărat de erorile noastre, de păcatele și nenorocirile noastre, de poticnirea noastră și de temerile noastre. Și, pe măsură ce umbrele cad, așa cum o fac acum, ne simțim legați și circumscriși la forma noastră mică și ne temem că viața noastră dispare, fără merite esențiale într-un univers fără suflet, fără sentiment, căruia nu îi pasă de viitorul nostru.

Dar trebuie să știți acest lucru: Că Universul este viu, este Spirit, și este pur și simplu format din Viață și din Iubire. Ați știut întotdeauna acest lucru, un sentiment profund și perseverent că există ceva mai mult despre toate acestea și despre voi. Tu și eu facem parte dintr-o Călătorie Importantă cu o mulțime infinită de alte ființe. De la cele mai mici ființe infinitezimale până la Domnii Cerești, întregul Univers este Spirit-Viață și cântă și freamătă cu Conștiința. Noi, ca și toate formele de viață care formează acest Cosmos, călătorim prin această Creație într-o companie importantă, formând o Panglică de Lumină strălucitoare care se înclină spre o Conștiință mai Înaltă.

Suntem Ființe de Lumină și Iubire care, în inimile și mințile noastre, ce gândesc la un lucru în cele din urmă, deținem un gând și un sentiment mai presus de toate umbrele și poverile de multă vreme … suntem ghidați din interior printr-o dorință, o cunoaștere sigură că există un Destin pentru toate acestea.

Putem simți, chiar și în momentele noastre cele mai întunecate și, cu siguranță, strălucind și în cele mai mari triumfuri ale noastre, că există un “Efect de Lumină” în interior, o Strălucire Luminoasă în inima unuia și a tuturor, că această Lumină se strecoară prin vremuri și în vechime, și ne cheamă în mod egal din Viitor și din Înălțimi. Suntem cu toții conectați, de o parte și de alta la această Panglică de Lumină și Iubire, iar Destinul nostru este cel mai sigur. “Steaua noastră Nordică” ne trage spre casă, înapoi acasă la UNU, al cărui centru este Peste tot și al cărui Circumferință depășește limitele de Spațiu-Timp.

Nu ar trebui să privim înapoi cu frică sau cu regrete deloc, pentru că am învățat în depășirea noastră, în nenumăratele noastre încercări și erori, în greutățile și căderile noastre, că tocmai așa am ajuns să devenim ceea ce suntem; noi suntem ceea ce am devenit pentru că am căzut și apoi ne-am ridicat din nou, și mereu. La fel ca simbolul Capricornului, capra, noi urcăm mai sus și mai sus și mai sus …

Dar nu am făcut-o și nu putem face asta singuri sau pentru noi înșine. Stăm într-adevăr pe toate viețile noastre anterioare, acest lucru este, cu siguranță, adevărat. Ne-am făcut ceea ce suntem (auto-luminoși), totuși numai datorită faptului că nenumărați alții ale căror bine caștigate triumfuri de suflet și de spirit ne-au ajutat să ne lumineze și să ne și ridice. Triumful nostru este al lor, iar al lor este al nostru. Suntem făcuți unul din celălalt și toate sentimentele, gândurile și puterile noastre spirituale provin din viețile noastre multiple trăite împreună; noi am devenit ceea ce suntem acum pentru că am trăit pentru unul și pentru toți. Aspirațiile, visele și experiențele noastre comune sunt cele care au ridicat unul pe altul din întuneric și la Lumină.

Și știți acest lucru, cei mai mari decât noi, atât în ​​formă fizică, cât și dincolo de ea, ne-au întins întotdeauna inimile și mâinile pentru a ne ajuta să ne găsim calea. Căci cei care au venit în acest fel știu că și ei au fost ajutați pe această cale; și, așa este și cu noi, că la rândul nostru, noi vom simți legătura cu toți cei care urmează, vom răspunde cu Înțelepciunea și Iubire și îi vom ajuta pe cei care urmează și așa mai departe.

Acesta este Firul de Aur al Conștiinței Viață-Spirit, aceasta este Ierarhia Maeștrilor și a Învățăceilor, aceasta este calea Luminii și a Iubirii … și aceasta este Destinul vostru. Acesta este Portalul Capricornului; Aceasta este Calea Maestrului. Aceasta este Înțelepciunea iubirii.

Calea Luminii și a Iubirii, Râul celor Strălucitori este drumul pe care călătoriți.
Pentru unii este cunoscut precum Calea de Mijloc sau Calea Nobilă sau Drumul Roșu.
Dar, cel mai simplu și frumos, este pur și simplu “Tao”.
Aceasta este Calea.
Aceasta este de unde ați venit; și este calea spre casă.
Acesta este Destinul vostru.

http://www.astrologerbillattride.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.
Manuela@inaloveworld ❤
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞