Lună Plină în Fecioară

Lună Plină în Fecioară –  O Punte de la Cer la Pământ

46f380a7341122eb3e0f38170cf50fa8

Astro Butterfly
Februarie 26, 2018

Prima Lună Plină a lunii Martie (da, pentru că avem două în această lună) are loc joi, 1 Martie, la 11° în Fecioară.

Deși Fecioara nu este în mod necesar cel mai romantic semn al zodiacului, Această Lună Plină este în întregime despre iubire. Se întâmplă, pentru că Luna este opusă lui Neptun, planeta iubirii și a idealurilor înalte și pentru că conducătorul Lunii Pline, Mercur este în opoziție cu Venus, zeița iubirii și a frumuseții.

bride-groom-veil-fullmoon

Venus și Mercur formează un frumos triunghi cu Jupiter. Atunci când Venus and Jupiter, planetele cele mai favorabile formează împreună un aspect pozitiv, lumea devine în final un loc mai bun în care să se trăiască.

Chair acum avem un stelium de planete în Pești, semnul zodiacal cel mai sensibil și mai puternic mental.
Tote aceste configurații promit o Lună Plină rară, plină de frecvențele iubirii, de conexiune și de compasiune. Chiar dacă nu sunteți într-o relație romantică, chiar dacă acum, iubirea lipsește din viața voastră, veți deveni mai sensibili la aceste vibrații.. De fapt, puteți simți că iubirea este peste tot, dacă vă permiteți să vă scăldați în aceste ape mișcătoare:

“O simt în degetele mele/
O simt în picioare/
Iubirea care este în jurul meu/
Și astfel emoția crește/
Este scris în vânt/
Că ea este oriunde mă duc.”

Din fericire, Luna Plină nu va însemna doar a visa la iubire și a vă ascunde de o realitate “mai puțin ideală”. Luna va face și un triunghi practic cu Saturn, fiind sigură că ne verificăm realitatea.

Și să nu uităm că Luna Plină este în Fecioară, iar noi știm că Fecioara este responsabilă, practică și îi place să termine treaba înainte de a se juca.

Iubirea Fecioarei este dependentă. Pentru Fecioară iubirea nu înseamnă doar emoții în stomac. Fecioara respectă obiectul iubirii ei.

“Știi că te iubesc, și mereu o voi face/
Mintea mea este formată din felul în care simt/
Nu există început, și nu va fi nici sfârșit/
‘Din cauza iubirii mele de care tu poți depinde.”

Fecioară/ Pești este unul dintre cele două axe ce se mișcă (cealaltă este Gemeni/ Săgetător). Semnele schimbătoare sunt cele mai flexibile și mai perceptive semne ale zodiacului. Nici un alt semn nu se poate acomoda mai bine la noi circumstanțe decât o fac aceste semne!

În timp ce Gemenii și semnul Săgetător reprezintă axa mutabilă Yang (ceea ce înseamnă că ele preferă să inițieze schimbarea), Fecioara și Peștii reprezintă axa mutabilă Yin, care înseamnă că ele preferă să răspundă și să se adapteze la schimbare.

Fecioara se va adapta prin găsirea de moduri practice pentru a ajunge la circumstanțe, pe când Peștii se vor adapta la ele, acordându-se la emoțiile lor. Chiar dacă Fecioara și Peștii mormăie și se plâng, nu contează cât de dificilă este viața, aceste semne sunt mai bine echipate decât alte semne, nu numai pentru a supraviețui dar și pentru a prospera în adversitate.

Din fericire, nu există nimic negativ pentru acomodare de această dată. În mod ironic, uneori avem nevoie să ne acomodăm la Bine. Și acomodându-ne la Bine poate fi tot așa de dificil ca și acomodarea la Rău.

Dacă încep să vi se întâmple lucruri bune și începeți să vă întrebați “Este prea bine să fie adevărat?” Fiți atenți că aceasta poate fi rezistența voastră naturală la acomodare. În special dacă aveți multă energie fixă în harta voastră, puteți găsi că este dificil să vă relaxați și să credeți că anumite lucruri sunt cu adevărat bune pentru voi.

Peștii sunt conduși de Neptun și Jupiter – Neptun înseamnă idealurile și visurile noastre cele mai înalte, iar Jupiter înseamnă păstrarea credinței.

Uneori tot ce avem nevoie este a CREDE – a crede că viața este bună, a crede că aveți puțină magie în viața voastră, a crede că pot avea loc miracole.

Stelium-ul din Pești, provocat de Lună, devine etapa centrală de manifestare a acestei lunații puternice. Chiar acum avem 5 planete în Pești. Avem Soarele, conștiința noastră individuală. Alături de Soare, se află Neptun, dorința noastră de a ne amesteca cu ceva mai mare decât noi înșine.

Următorul este Mercur, care reprezintă mintea noastră, felul cum raționăm – face sens a ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Aproape de el se află Venus care reprezintă felul în care ne relatăm la alții.

Ultimul, dar nu în cele din urmă este Chiron care reprezintă ADN ul nostru – darurile noastre precum și rănile noastre. Aceste răni și daruri ne-au fost transmise din generație în generație – așa că noi și ceea ce lăsăm în urma noastră poate deveni o operă mult mai măreață și avea cel mai înalt potențial posibil al nostru.

De cealaltă parte a stelium-ului din Pești, Luna în Fecioară va acționa ca o punte, aducând împreună tărâmul rarefiat al conștiinței înalte (Pești) cu posibilitățile de durată ale naturii(Fecioară).

Și așa cum Luna din Fecioară face posibil imposibilul, transformă imaterialul în material, creează rezultate concrete din idei eterice, chiar acum, puteți aduce un pic de Cer pe Pământ. Sau mai bine, puteți căuta și recunoaște că există puțin rai în oricine și în totul în jurul vostru.

“Iubirea distruge frontiere: chiar face punte din granița dintre cer și pământ ca Dumnezeu să ne poată vedea fața în consacrare.
Deci ce vale este atât de mare încât iubirea nu o poate traversa? Ea nu este una pe care o ridică cerul,
Ci crește din lipsa de înțelegere a puterii ce o are iubirea și înțelegerea iubirii cuiva este cea care are nevoie să fie perfectată”
Edward Hays

Simbolul fabian al Lunii Pline este “O mireasă cu voalul îndepărtat” care simbolizează descoperirea a ceea ce a fost ținut secret, precum și completa apreciere a frumuseții și a purității.

După ceremonia de căsătorie, mirele ridică voalul, ceea ce simbolizează consumarea căsătoriei. Natura rezistă doar la a fi supusă de către puterea ce o străbate, iar în timp ce este străbătută, natura devine mister și spirit în acțiune.

În final, Luna Plină în Fecioară, ne va cere să pătrundem prin voal pentru a vedea frumusețea a ceea ce a fost tot timpul acolo pentru noi, așteptând să fie dezvăluit, dorind să fie apreciat, așteptând să fie consumat.

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Photo credit: Pinterest
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.
Manuela@inaloveworld ❤
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞