An Nou Astrologic Fericit!

Soarele Intră în Berbec — Echinoxul (20 Martie 2018)

An Nou Astrologic Fericit!

Sunteți un Nemuritor care merge pe Marginea Tăioasă a Drumului, cale cunoscută sub numele de Dharma-Karma. Toate zilele de ieri și toate zilele voastre de mâine, toate se întâlnesc aici în acest Șuvoi de Împlinire …

Există numai acest lucru, sunteți într-adevăr într-un singur spațiu, sunteți aici în Eternul Acum.

Ceea ce a fost, este trecut; ceea ce va fi, se face încă.

Tot ce contează, pentru totdeauna și întotdeauna, este ca voi să fiți aici, să fiți prezenți și să vă confruntați cu produsul trecutului vostru și să fiți conștienți de credința voastră într-un viitor mai bun … și apoi să acționați cu toată inima, mintea și voința.

Cel mai prețios spațiu, spațiul lui Acum, este singurul loc în care puteți fi liberi; numai în acest moment în continuă desfășurare în spațiu-timp, numai aici puteți să acționați, să simțiți, să gândiți și să străluciți ca ființă divină care sunteți cu adevărat. Numai în “aici și acum” puteți fi și puteți deveni, numai aici vă puteți crea un sine mai bun și o lume mai bună.

Și singura limită a libertății voastre de a fi și de a deveni … sunteți voi. Pentru fiecare suflet care se află pe calea trezirii, care merge pe calea Dharmei-Karmei, singurul impediment pentru voi de a deveni și mai mult cine și ceea ce sunteți cu adevărat este limitarea de sine impusă de nivelul vostru de conștiință, gradul de înțelegere și de auto-conștientizare.

Pe măsură ce voi și lumea voastră vă înconjurați steaua in fiecare an, treceți prin vremea de auto-devenire și auto-implinire. De la sămânță la răsad, de la tinerețe până la bătrânețe, vă străduiți să ajungeți mai mult decât ceea ce ați fost și să deveniți o scânteie a Divinului.

Anul care tocmai a trecut a fost rezumat în călătoria voastră prin împărăția Peștilor. Aici ați cules și ați luat măsura importantă a triumfurilor și a eșecurilor voastre. Atât depășirile cât și ezitările v-au făcut ceea ce sunteți astăzi.

Totul este bine, pentru că sunteți mai în vârstă, mai umili și mai înțelepți decât erați.

Nu ați fi adâncit empatia și compasiunea fără a trece prin propriile încercări. Nu ați fi cucerit înțelepciunea, fără să fi căzut întâi în eroarea aroganței. Nu ați fi înțeles adevărul fundamental: că ceea ce semănați este ceea ce veți culege.

Singura comoară care durează sunt aceste comori spirituale, aceste daruri ale spiritului, făcute acum cu sufletul vostru. Acestea sunt stocate în acel domeniu sublim, pe care îl numiți rai. Știți că nu l-ați părăsit niciodată, că partea cea mai înaltă din voi, corpul strălucirii de diamante a spiritului vostru se află în “rai” de la început până la sfârșit. Corpul pe care-l numiți “voi”, este doar un vehicul de necesitate pe care îl solicitați pe acest pământ … dar nu asta sunteți voi. Voi nu sunteți praf; voi sunteți spirit și sunteți nemuritori.

Da, astăzi marchează începutul următorului vostru circuit prin cele Douăsprezece Case ale celor Vii, Zodiacul. Astăzi intrați în regatul Berbecului și prima întrebare a vieții vi se pune din nou: Cine sunteți voi?

Aici, în momentul Berbecului, aici sunteți întotdeauna în acel moment, singurul, Eternul Acum.
Acum, ce veți face?

Vedeți de unde veniți și acceptați toate aceste experiențe, așa-numitele “bune și rele”? Înțelegeți că toate v-au făcut ceea ce sunteți aici astăzi? Și ceea ce faceți în continuare cu asta, este singurul lucru care contează. Întrebarea este următoarea: Folosiți ce este mai bun în voi pentru a întâlni acest Acum? Sunteți ceea ce trebuie să fiți: conștient de sine, umili și înțelepți?

Gândiți-vă la călătoria voastră ca și cum fiecare pas a fost ca să treceți printr-o ușă. Desigur, există întotdeauna cineva care trece prin fața voastră. Acum s-ar putea să fi fost răniți, triști sau supărați de ceva, deci ce fac ei? Vă trântesc ușa în față.

Acum, acum vă veți confrunta cu marele test al spiritului vostru. Pe măsură ce treceți prin ușa aceea, veți lua energia negativă și o veți duce mai departe? Voi pur și simplu în mod inconștient sau egoist trântiți acea ușă în fața următoarei persoane și, astfel, transmiteți durerea care a putut fi transmisă mereu?

Sau, veți fi cei care aleg să ia această formă energetică negativă și să o transforme? În schimb, veți alege să stați în lumină; veți ține ușa deschisă pentru cei care vă urmează?

Dacă o faceți știți asta:
Tocmai ați schimbat lumea.
Tocmai v-ați schimbat.
Tocmai v-ați apropiat de Unul.
Asta e tot ce este nevoie …
Pentru a face lumea un loc mai bun,
Tot ce este nevoie, este Iubire.

Bill Attride

http://www.astrologerbillattride.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.
Manuela@inaloveworld ❤
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

3 thoughts on “An Nou Astrologic Fericit!

  1. Pingback: An Nou Astrologic Fericit! – Daniel Gaucan- Spirit Liber

Comments are closed.