Uranus în Taur 2018-2026

Astrologie Intuitivă: Uranus în Taur 2018-2026

Tanaaz 

uranus in taurus

Uranus, planeta marii treziri și schimbări se pregătește să plece din semnul Berbec și să intre în semnul Taur, în 15 mai 2018, unde va rămâne până în 2026.

Atunci când o planetă care se mișcă încet așa cum este Uranus, mișcă semne, ea creează efectul de undă, efect simțit în întregul cosmos și aduce pentru noi toți o nouă energie pentru a fi explorată.

În timpul schimbării energiei, este posibil ca noi toți să experimentăm o trezire de un anumit fel. putem primi noi viziuni sau să apară noi oportunități interesante în calea noastră.

Pentru a înțelege felul în care acest tranzit vă ca afecta în mod personal, gândiți-vă la ce vi se întâmpla în Mai 2010 și apoi în Mai 2011. A fost vremea când Uranus a intrat în Berbec, iar acum se pregătește să părăsească acest semn, iar voi e posibil să simțiți un sens de completare în orice are loc.

În timp ce a fost în Berbec, Uranus v-a provocat să pășiți într-o poziție de conducere. Poate că ați luat decizii înțelepte în această vreme sau poate că au existat provocări semnificative ale vieții ce au schimbat calea pe care vă aflați.

Uranus în Berbec înseamnă a face schimbări astfel încât să puteți păși în puterea voastră și pe poziția de conducător al vieții voastre.

Poate reflectați asupra acestui lucru și vedeți unde ați urcat în viața voastră și unde ați găsit mai mult curaj.

Sărbătoriți cât de departe ați ajuns și sărbătoriți schimbările care au avut loc în viața voastră până acum. Încercați să le vedeți cu o atitudine pozitivă și felul în care ele v-au făcut să fiți persoana care sunteți astăzi.

Pentru că Uranus se mută în Taur, ne vor fi oferite noi lecții, iar această perioadă este despre emoțiile noastre legate de securitate și de stabilitate.

În timp ce Uranus înseamnă schimbare, creștere și trezire, Taurul înseamnă consistență, securitate și stabilitate. Uranus dorește schimbare în timp ce Taurul dorește ca lucrurile să rămână la fel.

Aceste două energii nu sunt perechea perfectă, așa că poate exista un sentiment de tragere-împingere și vei simți că este dificil să faceți sau să accepta’ți anumite schimbări.

Felul în care căutați stabilitate și confort va fi revizuit sub această energie. Poate că veți afla faptul că ceea ce ați crezut că era odată sigur și stabil, acum nu mai este. 

De fapt, sub această energie, poate că va trebui să reluați și să reevaluați ceea ce vă face să vă simțiți siguri și stabili. Veți avea și de eliberat atașamente pentru lucruri care v-au adus cândva confort.

Mulți dintre noi au fost condiționați să primească securitate și sentimente de stabilitate de la lucruri materiale  cum ar fi să aibă o casă, un servici, bani și așa mai departe. În timp ce aceste lucruri ne oferă securitate, poate că suntem chemați să săpăm puțin mai profund și să învățăm să cultivăm aceste sentimente din interior, indiferent de circumstanțe.

Într-un fel, Uranus în Taur înseamnă eliberarea învelișului de securitate și să învățați să pășiți în lume cu mai multă libertate și ceva mai mult risc.

Într-un fel, ni se va cere tuturor să facem un salt mai departe și să practicăm mai mult încrederea în noi înșine.

Terenul de sub noi poate să se scuture sau să fie instabil sau poate că nu va mai exista securitatea ce am simțit-o cândva, dar acesta este felul în care noi creștem, felul în care învățăm, și modul în care descoperim cine suntem cu adevărat.

La nivel mondial, Uranus în Taur urmează să ne provoace pe toți ca să acordăm atenție la felul în care tratăm Mama Pământ. Vom fi încurajați să ne gândim cu adevărat la problemele mediului înconjurător, încălzirea globală și modul în care ne protejăm planeta. 

Unii astrologi au prezis creșterea numărului de cutremure și de dezastre naturale pe măsură ce Uranus se instalează în noua casă din Taur.

Uranus în Taur urmează să creeze valuri pentru industria tehnologică, cercetarea medicală, robotică, modă și în toate lucrurile legate de frumusețe și de abundență. Toate aceste domenii urmează să experimenteze o revoluție de un anumit fel sau să cunoască descoperiri importante sub această energie.

Uranus își completează călătoria în Taur în aprilie 2026 și în tot acest timp este probabil că veți fi capabili să priviți în urmă și să reflectați la schimbările pe care le-ați făcut în viața voastră ca să cultivați mai multă securitate și confort din interior.

Tanaaz
https://foreverconscious.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.
Manuela@inaloveworld ❤
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

9 thoughts on “Uranus în Taur 2018-2026

  1. Pingback: Ridicarea Conștiinței Gaiei – In a Love World

  2. Pingback: Ridicarea Constiintei Gaiei – Daniel Gaucan- Spirit Liber

  3. Pingback: Ridicarea Constiintei Gaiei! |

  4. Pingback: Lună Nouă Mai 2018 – In a Love World

  5. Pingback: Luna Noua din Mai 2018 – Daniel Gaucan- Spirit Liber

Comments are closed.