Fii blând, IUBEȘTE-TE pe tine ÎNSUȚI

Fii blând, IUBEȘTE-TE pe tine ÎNSUȚI

Dr. Nandi Hetenyi
2 Mai 2018

Această nouă dezmembrare este delicată. Sufletul vostru vă cere mai mult. Să fiți ca nou născut, mai adânc în casa familiară a celui care sunteți deja, o întrupare între cele două.

Lumea a confundat iubirea dură cu violența emoțională și cu durerea proiectată atât de mult încât a devenit obișnuit să ne rănim inimile, să ne înșelăm trupurile, emoțiile și inimile. Ne agățăm de suferința de a fi om sau de încercarea de a scăpa încercând să ieșim din corpurile noastre divine.

Aceasta este tradiția societății noastre, lupta cu gândirea noastră și încercarea de a ne încorpora în altceva decât ceea ce suntem, să trăim într-o stare veșnică de conflict între trupurile, inimile și mințile noastre.

Toți căutăm să aparținem, să ne simțim confortabil în pielea noastră.

Am uitat arta blândeții, a unei compasiuni mult profunde. Să ne întoarcem spre cea mai adâncă durere și să ne acoperim rănile sufletului cu iubirea noastră. Am uitat de iubirea noastră, de cum se mișcă, cum se simte și cum arată de la interior spre exterior.

Înotăm într-un ocean de duritate și durere respinsă, respirând acest aer în timp ce ne simțim intuitiv confuzi de ce există toată această ură față de minte, de trup și de suflet. Nu ar trebui să fie atât de radicală ca cineva să-și întrupeze lumina. Nu ar trebui să fie atât de revoluționară pentru a încorpora o cale spirituală a iubirii radicale de sine. Nu ar trebui să fie un act de curaj de a ne întoarce spre rănile sufletești pentru a ne vindeca în întregime. Totuși, aceasta este ceea ce este.

Fiți blânzi cu voi.

Iubiți-vă în așa fel încât să vă simțiți liberi.

Eliberați cătușele care vă leagă de căutarea fără sfârșit a ceea ce este în neregulă cu voi.

Încheiați războiul cu sinele pentru a vă pune la punct sau a vă îndoi să-i iubiți pe alții suficient pentru ca ei să vă iubească.

Iubiți-vă pe voi înșivă atât de mult încât să vă bucurați de propria umanitate și să vă bucurați de strălucirea propriei lumini.

Iubiți pe cei care cred că aveți nevoie de corectare.

Iubiți pe cei care cred că iubirea are nevoie de convingere.

Iubiți pe cei care vor să se atașeze sau să fugă.

Aflați cum să vă iubiți atât de feroce și atât de ușor încât să vă nașteți rezervorul de seninătate și bunătate iubitoare.

Iubiți-vă atât de mult încât să vă eliberați propria inimă în deschiderea aripilor de fluture.

Treceți prin focul limbii lui Kali, pentru că ați fost și ați nedreptățit, până când vă ridicați lumina soarelui de iertare.

Înotați în oceanele durerii în creștere, pe măsură ce iubirea voastră se întoarce pentru a vă satisface sufletul cu compasiune pentru tot ceea ce ați îndurat.

Iubiți-vă în felul în care doriți ca alții să vă iubească, să vă cunoască propria divinitate și, în cele din urmă, să vă întoarceți acasă.

Iubiți-vă fără limite.

Atunci puteți iubi pe ceilalți, liber și puteți vedea că lipsa lor de iubire este un loc în care nu s-au iubit pe ei înșiși.

Și acolo unde nu există iubire, puteți să trimiteți iubire și să alegeți să rămâneți sau să mergeți.

Iubirea voastră v-a eliberat.

Fiți blânzi cu voi.

Aceasta este devenirea. Totală. Această umanitate care se revigorează, este îndrăzneață și radicală și revoluționară. Medicamentul de blândețe se poate simți încetinit într-o lume cu ritm rapid care hrănește un mit al unei pastile magice, dar în cele din urmă, blândețea este delicatețea pe care cu toții ne-o dorim și găsim o modalitate de a ne întoarce pentru a ne reface, reîntineri și reînnoi pe noi înșine.

Această uman-itate. Ea este. Este ceva complex. Este greu. Este ciudat. Este mister. Este amuzant. Este ridicol. Este intreg. Este iubire. Este bucurie. Este totul.

Fiți blânzi cu voi.

***
Dr. Nandi Hetenyi
http://www.rebellesociety.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.
Manuela@inaloveworld ❤
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞