Soarele intră în Gemeni

Soarele intră în Gemeni (20 Mai 2018)

Bill Attride

Gemini2018

Trezirea

Trei momente marchează primii pași în călătoria voastră:

Eu sunt … Eu sunt, Acela … Eu sunt, Cel care sunt.

Acesta este unul dintre cele mai profunde daruri (și teste) de a fi și de a deveni uman, darul Conștientizării de Sine.

Această poveste se găsește în multe învățături, culturi și timpuri. Cu mult timp în urmă, erau printre noi “zeii”, pentru a ne regăsi conștiința, noi cei care nu eram încă umani (eram “fără minte”, eram inocenți, dar oameni fără minte la acea vreme) și ne-au oferit cel mai prețios dar, cel al conștiinței de sine. A fost marea lor onoare și datoria lor ca să facă acest lucru. Deoarece într-un ciclu cosmic anterior, acești Îngeri ai Luminii au fost, de asemenea, treziți de cei care au fost înaintea lor. Această torță auto-luminoasă, acest foc spiritual al înțelegerii, a fost transferat în felul acesta în timp. Este cu adevărat Panglica de Lumină și Iubire care formează urzeala și țesutul Universului nostru. Toată Creația este Spirit-Viață; căci totul este Viu și Conștient, iar întregul Univers este în Călătoria Spirituală a Trezirii.

Acești Devas sau Cei Strălucitori au fost forțați să ne transmită această lumină (și să devină parte cu noi). Numele lor se regăsesc în multe culturi, în povestirile lui Prometheus, Lucifer, Loki și Quetzalcoatl și multe, multe altele. În cele mai vechi dintre înregistrările găsite în ceea ce este numit Învățăturile Antice, se află povestea lui Kumaras, ființe mult mai avansate decât noi, care au venit la timpul stabilit, când Umanitatea acelei perioade a fost pregătită pentru Următorul pas înainte, în Conștiință și au circulat pintre noi, ni s-au alăturat și am făcut următorul mare pas în călătoria noastră … și am devenit conștienți de sine.

Acest pas a fost făcut cu mult timp în urmă, în timpul “Vremurilor Gemenilor”, dar este, de asemenea, o serie de pași care vă vor duce în viața voastră și, de-a lungul multor ani, într-una din viețile voastre. Călătoria Conștiinței de Sine este minunată și dură, necesită răbdare și rapiditate, adaptabilitate și perseverență, este mintea care caută să cunoască, să se cunoască pe sine și tot ceea ce este în jurul ei. Aceasta este călătoria către zei, este călătoria ridicării voastre din umbre, afară din întuneric, ignoranță și frică … este Călătoria voastră spre Lumină.

În fiecare zi, sunteți aici pentru a vă ridica conștiința de sine și a lumii voastre. Sunteți aici pentru a învăța să fiți un om mai bun. Sunteți aici destul de simplu să discerneți și să înțelegeți ce este mai mic și ce este mai mare; sunteți aici pentru a învăța din experiența voastră în această realitate guvernată de “cauză și efect”. Sunteți într-o călătorie inspirațională nesfârșită în care vă veți ridica prin încercare și prin eroare când vă veți părăsi ignoranța și veți cunoaște și veți trăi ceea ce este bine, adevărat și frumos.

Sunteți întotdeauna conduși de sinele vostru înalt; Lumina iubirii strălucește în interiorul vostru. Acest minunat din interiorul vostru vă inspiră cu drag în exterior și în sus, viață după viață. Călătoria voastră, această “Plimbare în Frumusețe”, este falsificată de experiențele celor cu care călătoriți împreună, pentru că voi și colegii voștri căutători, vă ajutați unul pe altul să cunoașteți ceea ce este “Bine”. Dar adevărat, calea voastră de trezire este găsită în Iubirea unuia pentru altul, căci aceasta este “Calea”. Aceasta este singura cale adevărată care vă va aduce vouă și întregii omeniri, destinul nostru.

Căci acesta este calea adevărului, că vă veți ajuta în cel mai minunat și neapărat mod, unul pe altul; veți fi modul de a vă veți trezi unul pe altul. De fapt, nu ați putea să o faceți fără experiențele reciproce. Adevărul de dincolo de Trezire este acesta, trebuie să fiți sporirea Luminii interioare, unul pentru altul. Veți lumina mințile unul altuia în timp ce vă schimbați gândurile, sentimentele și sentimentele unul pentru celălalt. Este viața pe care o trăiți în fiecare zi, este prin toate aceste comparații, contraste, dezbateri și discuții reciproce, vă spuneți poveștile unii altora, că umbrele vor fi îndepărtate, și veți păși mai ferm în Lumină. Sunteți unul pentru celălalt mijloacele vii prin care eliberați neînțelegeri și frică și urmați cu mai multă siguranță calea Adevărului și a Iubirii.

Nu puteți fi om fără iubire și afecțiunile pe care le-ați împărtășit unii cu alții. În adevăr, gândurile voastre nu sunt “ale voastre”; Nu puteți să aveți nici un gând propriu. Toate aceste noțiuni, intimații, idei și adevăruri care au trecut printre voi și mulți alții din viața voastră, între părinți și copii, între frate și soră, prieteni și iubiți, toate fac parte din voi și  din ei . Voi toți sunteți amestecați unii cu alții; mintea voastră este făcută de cei cu care ați fost cu mult timp înainte și cei cu care sunteți acum.

Da, trebuie să mai înțelegeți că sunteți îndatorați nenumăratelor vieți ale acelora care au trăit înaintea voastră; Patrimoniul spiritual al Umanității, al Filosofiei, Religia și Știința sunt darul lor pentru voi. Urmați o cale foarte veche a Luminii și a Iubirii, și nu o veți face niciodată singuri.

Ori de câte ori cădeți în eroare, ori de câte ori deveniți izolați sau separați de voi înșivă, ori de câte ori deveniți izolați de unul sau de mulți alții, atunci vă veți poticni și veți cădea. Dar calea voastră de trezire este clară. Tot ce trebuie, este să ajungeți încă o dată la cei care sunt acolo pentru voi și este la fel de adevărat, și că voi trebuie să fiți acolo pentru ei.

Acesta este felul în care creșteți, în care învățați să vă îndepărtați de durerea ignoranței, de întuneric și teamă; aflați ce este adevărat pentru a crea ceea ce este mai bine.

Alegeți să rămâneți uniți, să nu vă retrageți din teamă ci să ajungeți cu iubire unul la altul.

Astfel ajungeți la lumina care este în jurul vostru; și veți descoperi că este aceeași Lumină care este și în voi.

Descoperiți și alegeți să urmați adevărul care este în voi; și înțelegeți că același adevăr este și în spatele întregii Creații.

Prin această trezire rămâneți pe Calea Luminii.

Și veți zâmbi și râde, și vă veți întoarce unul spre celălalt.

Pentru că acesta este Destinul vostru.

Sunteți aici pentru a trăi în înțelegere, frumusețe și iubire.

Sunteți pe calea Trezirii.

Sunteți aici; destinul vostru este în mâinile voastre.

Fiți o lumină unul pentru altul,,

Iubiți-vă unul pe altul.

Străluciți.

Bill Attride
http://www.astrologerbillattride.com

ro

2 thoughts on “Soarele intră în Gemeni

    1. Mulțumesc din suflet! Te rog iartă-mă că răspund atât de târziu. Am găsit doar acum două dintre mesajele tale (în spam). Fiecare clipă să îți fie plină de lumină și iubire. ❤ ❤

      Like

Comments are closed.