Lună Plină Mai 2018

Astrologie Intuitivă: Lună Plină Mai 2018

Tanaaz

may full moon astrology

Luna Plină din 29 mai, se încadrează în semnul Săgetătorului și ne va călăuzi să vedem lucrurile dintr-o perspectivă nouă.

Imaginați-vă fiind capabili să vă vedeți viața cu totul diferit. Imaginați-vă fiind capabili să vă uitați la lucruri care odată v-au provocat durere și conflict și acum vedeți doar posibilități, oportunități și noi aventuri.

Aceasta este exact energia acestei Luni Pline și, dacă o folosiți la maximum, veți putea să vă vedeți viața într-un mod cu totul nou. 

Veți putea să vă extindeți inima și mintea și să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă.

Oferiți-vă un moment ca să vă concentrați pe cursul vieții voastre de până acum. Ridicați-vă deasupra dramei de zi cu zi pentru o clipă și să reflectați asupra a ceea ce ați învățat, cât de departe ați ajuns și cât de puternic ați devenit.

Sărbătoriți-vă triumful și victoriile, râdeți de greșelile voastre și recunoașteți că mai aveți încă multe de învățat.

Vedeți-vă viața magnifică ca o binecuvântare, ca o poveste frumoasă, care este atât de unică și specială pentru voi. Vedeți-vă viața ca darul care este. 

Acum, când reveniți înapoi la voi înșivă, întrebați-vă ce urmează? Ce măsuri viitoare trebuie să luați pentru a revendica oportunitățile care vă așteaptă?

Energia Săgetătorului se referă la extinderea mentalității. Are o energie de tip căutător și ne dă dorința de a explora noi aspecte ale noastre, de a învăța lucruri noi și de a ieși și a vedea lumea!

Această energie ne dă curiozitate pentru viață și ne permite să găsim încrederea pentru a face lucruri care vorbesc sufletului nostru.

Dacă există ceva pe care ați dorit întotdeauna să faceți, dacă există un loc în care doriți cu adevărat să călătoriți, o cale a carierei pe care vreți să o încercați cu adevărat sau o idee nouă cu care vă jucați, acum este momentul să ieșiți din zona de confort și să vă deschideți pe voi înșivă oportunității.

Acum este momentul să vă gândiți să faceți acel salt de credință și să încercați ceva nou. Acum este timpul să vă scuturați rutina pentru a păstra vie curiozitatea și inspirația.

La fel ca noi, viseurile și obiectivele noastre se schimbă și evoluează. Așa cum creștem noi, la fel fac și dorințele, nevoile și voința noastră.

V-ați depășit obiectivele sau sunt încă relevante pentru locul în care vă aflați astăzi?

În această energie a Lunii Pline, va fi timpul să vă reevaluați obiectivele și visele în toate domeniile vieții voastre și să vedeți dacă acestea sunt încă aliniate la vibrația voastră actuală.

Faceți inventar și vedeți dacă există orice goluri sau visuri depășite care vă rețin sau vă țin blocați.

Evaluați dacă obiectivele și visurile voastre vă alimentează încă pasiunea și vă fac să vă simțiți emoționați să vă dați jos din pat în fiecare zi.

Dacă găsiți orice zone lipsite de aderență sau de inspirație, știți că acesta este un semn că trebuie făcute unele schimbări și că, sub energia Lunii pline a lunii mai, este momentul perfect pentru a începe.

Începeți să vă gândiți cum vreți să vă simțiți în fiecare zi când ieșiți din pat. Începeți să vă imaginați cum va arăta ziua perfectă. Lucrând cu aceste sentimente, vedeți dacă puteți găsi modalități de a le aduce în viața voastră de astăzi, chiar dacă este doar în porții mici.

Cum vă simțiți mai inspirați sau mai intenționați? Cum simțiți mai mult despre felul în care vreți să vă simțiți? Aceasta începe, de obicei, cu modificări simple, mici, în rutina voastră și în modul în care credeți.

Dacă aveți nevoie, închideți ochii și călătoriți din nou pentru a vă vedea viața cu ochi ageri. Vedeți cât de departe ați ajuns și știți că mai există o altă călătorie acolo pentru voi, că o altă aventură vă așteaptă!

Trebuie doar să vă deschideți și să știți că pasiunea, inspirația și aventura sunt acolo pentru voi!

Luând o vacanță dorită sau luând ceva timp pentru a vă răsfăța și a vă îngriji este, de asemenea, o modalitate bună de a utiliza această energie pentru a ajuta să vă inspire.

Dacă nu puteți scăpa, simpla vizită undeva unde nu ați fost în orașul vostru este de asemenea o modalitate excelentă de a găsi o nouă inspirație și de a vedea lucrurile în mod diferit.

Pentru a avea o viață diferită, trebuie să faceți ceva diferit, trebuie să faceți ceva pentru a vă scutura rutina și pentru a ieși din obiceiurile obișnuite. Doar din această nouă perspectivă puteți găsi noi inspirații și noi oportunități.

Luna Plină întotdeauna scoate lucrurile din noi, de aceea reprezintă un moment atât de puternic încât să eliberăm și să renunțăm la lucruri. În timp ce această energie ne va ajuta să realizăm noi obiective, dorințe și vise, trebuie să fim atenți la modul în care ne folosim energia.

Dacă ați fost stresați sau vă simțiți neliniștiți în legătură cu ceva, acesta ar fi, de asemenea, timpul perfect pentru a merge în interior și chiar pentru a descoperi rădăcina sau cauza.

Cu ajutorul Lunii veți putea să eliberați și să vă săpați calea spre adevăr cu mult mai multă ușurință.

Multe posibilități vor fi înfloritoare în această Lună Plină, așadar ascultați-vă sentimentele, deschideți-vă inima, mintea, corpul și sufletul în fața posibilităților din jurul vostru și faceți acest salt.

Tanaaz
http://www.foreverconscious.com

ro