Soarele intră în Rac

Soarele intră în Rac (21 Iunie 2018)

Bill Attride

Cancer2018

Vrem cu toții să știm încotro mergem; noi toți vrem să știm ce urmează la următoarea curbă din râul vieții noastre. Cu toții vrem să înțelegem “ce, unde și de ce” această călătorie în spirit.

Dar dacă ați înțelege calea și destinul vostru minunat, ar trebui să vă întoarceți. Trebuie să înțelegeți mai clar și să dețineți adevărul esențial ce își are fundația în locul de unde veniți; trebuie să înțelegeți ce vă face ceea ce sunteți. Trebuie să vă conectați la “sinele vostru” în centrul vostru, dacă doriți să construiți o viață care este bună și luminoasă pentru voi.

Da, este întotdeauna momentul potrivit și este cu siguranță în timp, acum în luna care este în Rac, să vă întoarceți în centrul vostru și să vă aliniați încă o dată cu sentimentul sacru de casă. Casa voastră nu este doar un spațiu, ci conexiunea profundă și iubitoare cu rădăcinile ființei voastre. Da, aici în Rac este timpul să înotați din nou în apele începuturilor voastre, să vă simțiți așa cum sunteți în Sinele vostru cel mai intim și mai înalt, pentru că voi sunteți o ființă divină făcută din lumină și iubire.

Dar acest lucru trebuie să vă reamintească în egală măsură, să vă reafirme și să vă aducă la un loc de pace deoarece ați venit intuitiv să simțiți că „tu ești tu“, tocmai pentru că călătoria voastră nu este separată de tot ceea ce este in jurul vostru. Faceți parte dintr-o linie foarte veche de evoluție spirituală. Sunteți parte din familia umană. Dar, în mod fundamental și cu iubire, sunteți în mod egal și minunat o rouă spumantă a Unui Spirit, sunteți unul din Unul.

Da, veți începe în orice viață să vă simțiți legăturile imediate cu mama și tatăl vostru, cu fratele și sora, cu bunicul și bunicul, cu mătușa și cu unchiul. Dar atunci când vă ridicați conștiința, veți vedea intimitățile cele mai cuprinzătoare, afirmate și afecțiunile împărtășite printre prietenii și colegii voștri. Vă veți extinde pe voi înșivă dincolo de granițele timpului însuși și veți simți strămoșii voștri înapoi în ceața istoriei. Și apoi, în zilele noastre, veți dizolva în mod egal granițele care vă separă de familia voastră mai mare, pe măsură ce construiți relații cu alte popoare, culturi și terenuri, ca parte din familia voastră.

Da, sunteți singulari, sunteți unul de un fel … și sunteți atât de speciali. Dar, de asemenea, aparțineți acestei familii mai mari a umanității. Și, cu siguranță, veți simți, dacă nu acum, într-o zi, că sunteți în legătură cu toate nenumăratele forme de viață care umplu tot cosmosul. De ce? Pentru că Toate acestea sunt Unul; și tu și eu și toate stelele de mai sus fac parte și din această familie.

De aceea privim exemplul marilor suflete, cei înțelepți pe care îi privim ca Maeștri, pentru că simțim iubirea și compasiunea lor profundă, necondiționată. Noi simțim acest lucru pentru că ei trăiesc în adevărul de durată:

Suntem toți legați.
Și de aceea,
Indiferent ce faceți cel puțin unuia dintre aceste lucruri, îi faceți lui Unu.
Deci, există doar un singur semn pentru întreaga voastră călătorie, și acesta vă va aduce acasă,
Iubiți-vă unul pe altul!

Da, în Rac, sărbătorim de unde am venit din … stele. Și astfel înțelegem și care este destinul nostru. Suntem parte a unei familii care se întinde până la începutul timpului și se extinde până la cele mai îndepărtate zone ale acestei Creații.

Am venit din stele,
Și am fost făcuți să strălucim.
Suntem cu toții înrudiți,
Și vom găsi,
Că adevărata noastră casă este în inima noastră.
Pentru că suntem aici unul pentru celălalt,
De la început și pentru totdeauna,
Suntem aici din cauza Iubirii,
Suntem aici ca să iubim și să fim Iubiți.

Bill Attride
http://www.astrologerbillattride.com

ro

2 thoughts on “Soarele intră în Rac

Comments are closed.