Trăsăturile unei Femei Sălbatice

Trăsăturile unei Femei Sălbatice

Zella Sage 
29 Iunie 2018

f190fdff49252c0e1748abc20079ab91 {Pinterest}

Ce este o femeie sălbatică? Și prin sălbăticie, nu mă refer la comportamentul auto-distructiv folosit pentru a scăpa de o viață nefericită.

Femeia sălbatică despre care vorbesc, s-a născut cu o dorință primitivă de a exprima pe deplin pasiunea incomensurabilă și înflăcărată ce-i pulsează prin vene.

O femeie sălbatică merge pe calea ei cu un devotament feroce și o determinare fermă de a-și trăi viața în termenii ei. Nu poate fi îmblânzită. Nu se va face prea mica pentru cei intimidați de dispoziția ei directă.

O femeie sălbatică dansează în bătaia propriului tambur. Nu-i pasă de reputația ei sau de aderarea la noțiunile învechite despre cum ar trebui o femeie să gândească, să se comporte, să se îmbrace, să se exprime, să meargă sau să vorbească. Ea nu urmează regulile nimănui, decât ale sale proprii.

O femeie sălbatică nu joacă jocuri. Ea nu are interesul să descifreze codul tău copilăresc. de conduită. Știe ce dorește și va călători singură până ce își întâlnește perechea. Onestitate completă, intimitate profundă și creștere personală sunt căile către inima ei.

O femeie sălbatică nu vrea poze cu falus. Ea vrea ca iubitul să se arate. În carne. Complet prezent. Disponibil din punct de vedere emoțional. Curajos, puternic, vulnerabil și gata de a face ce este nevoie pentru a o satisface și în dormitor și în afara lui.

O femeie sălbatică nu se teme să fie singură. Ea eliberează libertatea și își protejează singurătatea cu orice preț. Lumea ei este plină de mirare, bucurie, mister, creativitate, iubire și aventură.

O femeie sălbatică se respectă mereu. Nu se căsătorește pentru bani sau pentru securitate. Nu va fi sedusă de minciună, farmec sau aspect uimitor, și niciodată nu folosește sexul pentru a merge înainte sau a câștiga afecțiunea unui bărbat. Nu poate fi cumpărată sau controlată și nu caută o figură de tată. Corpul ei este al ei și numai al ei.

O femeie sălbatică prețuiește înțelepciunea antică față de educația formală. Nu se abonează la nici o religie, doctrină sau dogmă. Nu are nevoie de un predicator, de profesor sau de un guru care să-i spună dreptul ei din a greși. Ea își urmează intuiția și posedă o busolă morală înnăscută care o îndrumă la fiecare pas pe drum.

O femeie sălbatică este puternică și sensibilă. Protejează nevinovații și îi apără pe cei care nu se pot apăra. Ea iubește cu toată inima ei și niciodată cu jumătate din inima ei. Dar nu-i lua bunătatea drept slăbiciune. Acest tip de ignoranță te va lăsa într-o urmă de praf magic. De … fiecare … dată.

Unde există această femeie sălbatică, întrebi tu? Ea este peste tot. E femeia de la magazinul de cărți ce radiază confidență adevărată. Ea este femeia din afara parcului dansând desculță și singură pe o melodie ce numai ea o aude. Ea este o zeiță drăguță care îți oferă o masă caldă și un loc sigur unde să-ți pui capul atunci când te simți pierdut.

Ea este spiritul liber, capricios, cu o fascinație rară și veșnică pentru viață. Ea este prietena care te ascultă cu atenția ei nedivizată. Ea păstrează secretele pe care nu le va spune niciodată. Ea este cea care a reușit. Mai presus de toate, ea este magică.

***
Zella Sage 
http://www.rebellesociety.com

ro

2 thoughts on “Trăsăturile unei Femei Sălbatice

    1. Cu mult drag, Daniela! Mă bucur că a ajuns și la sufletul tău! Mulțumesc pentru tot ce transmiți și să ai parte de o zi minunată în fiecare zi! ❤ ❤

      Like

Comments are closed.