Soarele Intră în Fecioară

Soarele Intră în Fecioară
(August 22–23, 2018)

Bill Attride

Drumul Sacrificiului

Desfășurarea integrala a Energiilor Universale, ceea ce știi ca Semne ale Zodiacului, formează Melodia complexă a vieții, Cântecul Spiritului, care este Bătaia Inimii plină de-Iubire a Trezirii Spirituale pentru tine și lumea ta. Ordonarea în serie a Energiei lui Unu, Iubirea, este împărțită în aceste Douăsprezece Case ale Vieții. Spiritul lui Unu este modulat prin cele Patru Moduri de a fi, foc, pământ, aer și apă; și fiecare dintre acestea este împărțită în trei Moduri de Activitate, Cardinală, Fixă ​​și Mutabilă. Acestea Patru formate din trei, această bătaie întreită a celor Patru Forme Fundamentale de Energie, împreună, rezonează ca Inima Universului tău, fiecare Element adus în centrul atenției prin cele trei faze ale Spiritului:

Creație – Conservare – Transformare

Pentru cei Trei, întâi vin inițiatorii, Semnele Cardinale (Berbec, Cancer, Balanță și Capricorn); apoi urmează Deținătorii, semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător); și, în sfârșit, vă deplasați prin semnele de tranziție sau mutabilitate (Gemeni, Fecioară, Săgetator și Pești).

Desigur, trebuie să cunoști și să înțelegi, în fiecare moment din viața în continuă desfășurare a spiritului lui Unu, în fiecare moment al Eternității sau „Acum“, că toate aceste Doisprezece Forme de Energie sunt active în fiecare fărâmă și fir de creație variind în toate ordinele ființei și ale formelor de viață care completează întinderea înstelată.

Dar astăzi, aici pe Pământ, să recunoaștem și să sărbătorim o schimbare în colțul nostru special de spațiu. Astăzi intri în Împărăția Sacră care este Fecioara și ai ajuns într-un alt moment luminos al trezirii tale. Fecioara este aici să te aducă la un mai mare Echilibru de Integrare în interiorul Templului Sacru al Trupului și al Inimii, al Minții și al Spiritului tău.

Pentru că ești aici doar pentru un singur lucru, ești aici să înveți să devii o ființă umană mai bună. Ești aici pur și simplu pentru a crește. Și pentru a face acest lucru, din moment ce „ca om“ ai devenit conștient de sine, trebuie să te străduiești să rămâi conștient pe calea Dreptății, pentru a ține Calea Nobilă a Sacrificiului formată de Integrare, Ajustare și Vindecare.

Ai trecut încă o dată prin Tărâmul de For, care este Leul, al cărui spațiu este aici pentru a oferi experiența prin care tu te dezvălui și strălucești ca “tu”. În Rac, ai întâlnit Sinele în Centru, și te-ai ancorat pe tine însuți în Apele Rădăcinilor tale. Ai folosit această inspirație pentru a aduce o mare parte din acel adevăr al tău; în Leu te-ai străduit să strălucești și să-ți eliberezi Sinele prin diferite vehicule de auto-realizare, să găsești un rol mai perfect, să acționezi pe scena marelui teatru care este Viața.

Dar după fiecare spectacol … vine “revizuirea”. Da, ai ajuns dincolo de unde erai înainte la ultima performanță. Dar vei simți întotdeauna (trebuie să știi asta până acum), că ai fi putut face mai bine, că ai fi putut fi o variantă mai bună a ta. 

Prin Fecioară, (și noi toți avem Fecioară undeva în propria noastră astrogramă), ți se oferă darul Discernământului și al Discriminării. Această Facultate Critică este locul perfect pentru a separa zațul de cafeaua vieții tale. Trebuie să recoltezi acum și să te pregătești pentru provocările care stau în fața ta și pentru nopțile mai lungi care urmează.

Poți crește doar prin încercări și erori, încercând să faci mai bine și învățând din greșelile tale. Eșecul și creșterea sunt inseparabile; ești aici pentru a afla ce să nu faci și cum ai putea deveni mai bun. Prin autocorecție și ajustare, prin umilință și servire, te vei ridica încet, dar sigur, pe tine însuți și unul pe altul, mai aproape de împlinirea destinului tău. Te vei îndepărta de ideea a nu fi capabil, de a deveni tot mai capabil și, în cele din urmă, vei fi cunoscut ca un adept; treci de la obișnuit la extraordinar, de la a fi reactiv la a fi stăpânit și intenționat. Aceasta este calea ta către perfecțiune; și acesta este Darul Fecioarei.

Ești un ucenic care lucrezi la cea mai mare capodoperă … tu. Vei avea nevoie de profesori și maeștri pentru a-ți arăta “calea”. Cel mai sacru dintre aceștia, este sinele tău mai înalt, care dă naștere la elevarea înțelegerii tale prin intermediul capacității tale intuiționale. Ascultă de această voce iubitoare, bună și blândă și vei rămâne pe cale. Dar, de asemenea, știi că fiecare întâlnire pe care o ai în viața de zi cu zi, cu familia sau cu prietenii, cu colegi și cel mai important, cu cei care te cred un străin, toți aceștia te servesc (la fel cum tu îi servești pe ei). Pentru că, prin aceste schimburi, unul cu altul, ești ajutat la îndepărtarea neînțelegerilor care te duc în eroare. Suntem aici pentru a fi o lumină unii pentru alții și prin descoperirea a ce este bine și ce este rău ne putem ajuta să pășim mai departe într-o mai mare integritate.

Așa cum ai putea fi pus, în mod exterior sau formal, la un moment dat, să studiezi cu un Maestru, vei găsi necesar că vei fi chemat să te extinzi către cei care te privesc. Da, și tu ucenicul va deveni și Maestru. Oferă ceea ce poți, dar cel mai important îți poți oferi ție însuți cu iubire, iar ceea ce dai, fă-o cu amabilitate, îndrumare și încurajare. Aceasta este și “calea”; este Panglica Vieții și Iubirii, Ierarhia Compasiunii care se întinde prin toate Împărățiile Conștiință – Viață – Spirit.

Suntem aici pentru a deveni ceea ce avem în noi, iubirea lui Unu care este inima noastră adevărată și puterea noastră care ajută. Suntem aici pentru a deveni o ființă umană totală ca și “sufletele minunate” care au pășit pe aceeași cale pe care o faci și tu azi: Confucius, Krishna, Zoroastru, Pitagora, Buddha, Christos și mulți alții care au lucrat în umbră și care servesc fără să aibă sau să primească recunoaștere. Povestea lor este repetată acum, ca să ne amintim și să învățăm. Exemplul și învățăturile lor sunt acolo pentru a-ți reaminti că există un scop pentru viața voastră, și acela este de a te trezi.

Ești aici pentru a învăța să fii un om mai bun. Ești aici pentru a trăi, a iubi și a urma Calea Nobilă de Mijloc, “Calea de Servire și Sacrificiu”. Această cale curge de la cel mai inalt sanctuar din interiorul tău, până în Inima Universului și dincolo. Este pur și simplu natura ta adevărată, este Iubirea.

Da, în Fecioară, eliberezi și crești. A fi în tărâmul Fecioarei, a fi Fecioară, înseamnă a te face întreg, nu perfect. Trebuie să continui, în fiecare zi și viață după viață, să renunți la mai puțin și să descoperi și să devenii mai măreț în interior și între voi. Acest lucru se face prin Sacrificiu. Adevăratul Sacrificiu înseamnă că îți faci viața și acțiunile tale Sacre, înseamnă că renunți la mai puțin în timp ce te aliniezi cu interiorul tău mai înalt și cu ce este în jurul tău. Ești în pace, sunteți unul, și ești unul cu unul și cu Tot.

Ești făcut din Iubire și ceea ce te înconjoară este Frumusețea. A fi cine ești, a deveni ceea ce ești aici pentru a fi este destinul tău. Deci, urmează rugăciunea sacră, urmează calea integrității și a iubirii și repetă regula sacră a Drumului Roșu al Adevărului:

Așa cum pășesc, așa cum pășesc,
Universul pășește cu mine
În frumusețe pășește înaintea mea
În frumusețe, pășește în urma mea
În frumusețe pășește pe sub mine
În frumusețe pășește deasupra mea
Frumusețea este una în orice parte
Așa cum pășesc, pășesc cu Frumusețea.

Bill Attride
http://www.astrologerbillattride.com

ro

2 thoughts on “Soarele Intră în Fecioară

  1. Daniela

    Cand pasesti pe Drumul iubirii divine, sacrificiul devine o expresie a frumusetii drumului pe care-l parcurgi …Minunat Articol semnat de Bill Attride, multumesc pentru iubirea si hrana spirituala oferita prin acest articol..citindu-l, am simtit ca-mi creste sufletul..
    Namaste draga Manuela… multumesc mult, te imbratisez cu drag ! ❤ ❤

    Liked by 1 person

    1. Și cu voia ta, adaug că în calea noastră totul poate fi frumos, dacă avem tăria de a vedea această parte în orice. Îți mulțumesc din suflet pentru toată frumusețea și iubirea pe care o aduci cu tine în fiecare mesaj!
      ❤ Te îmbrățișez cu drag. ❤
      Namaste!

      Like

Comments are closed.