Numerologia pentru 2019 & Anul Porcului de Pământ

Gând Benefic: Numerologia pentru 2019 & Anul Porcului de Pământ

Christine Beswick
20 Decembrie 2018


Suntem într-o dihotomie a energiilor chiar acum, prieteni. Am încheiat un an și ne pregătim să privim înainte la un altul. Și în lumea Noii Ere, înseamnă că avem multe unelte în cutia noastră de instrumente pentru a ne asigura că facem lucrurile atât cu succes cât și posibile. Am vorbit deja despre astrologia lucrurilor. Totuși, vreiți să continuați a vă marca Horoscopul zilnic, astfel încât să puteți păstra filele în timp ce încheiați anul 2018 și priviți spre 2019.

Astăzi, vom vorbi despre alte două instrumente pe care le puteți utiliza pentru a atinge aceste obiective, în plus față de horoscopul vostru și citirile Zilnice de Tarot. Aceste instrumente sunt numerologia și astrologia chineză. 2019 este Anul Porcului de Pământ în zodiacul chinezesc și atunci când combinați această energie cu puterea numerologiei lui 2019, veți avea mai multe răspunsuri cu privire la modul în care puteți realiza unele dintre aceste obiective mari ale voastre.

Zodiacul chinezesc – Anul porcului

În astrologia chineză, vechea legendă spune că marele Buddha a cerut într-o zi ca doisprezece animale să meargă într-o cursă. Se spune că ordinea în care au revenit animalele este ordinea de astăzi a zodiacului tradițional și, de asemenea, ordinea zodiacului chinezesc. Simbolismul animalelor este oarecum diferit în zodiacul chinezesc.

Pentru al doisprezecelea animal din astrologia tradițională, avem Peștii, semn care este simbolizat de doi pești. Dar în astrologia chineză, al doisprezecelea animal care a revenit a fost Porcul. În anul 2019, Porcul de Pământ este simbolul Zodiacului chinezsc.

Deci, când priviți înainte la 2019, veți fi auzind destul de mult fraza “anul porcului” sau “anul Porcului de pământ”. Și veți dori să știți cum să utilizați aceste calități în viața voastră, astfel încât să puteți crea cel mai abundent și mai reușit an  2019, posibil.

Porcul din zodiacul chinez este al elementului Pământ și încorporează astfel unele dintre caracteristicile tradiționale pe care le-am vedea în Semnele Pământului. Porcul se mișcă mai încet, mai practic, și nu se angajează în prea multă dramă. Dar porcul este, de asemenea, o componentă a simbolului yin/ yang în astrologia chineză, Porcul fiind yin.

Deci, porcul este și un simbol al bogăției, așa cum sunt adesea Semnele Pământului. Când vedeți “grăsime” într-un simbol chinezesc, vedeți simboluri ale bogăției și prosperității. Consensul este că numai oamenii bogați pot fi grași sau veseli. Și acesta este motivul pentru care orice simbol al porcului este plin de bucurie, fericit și, în general, optimist și bine hrănit.

Teme ale Anului Porcului

Cei care s-au nascut in anul porcului împărtășesc o multime de calități cu Semnele Pământului in astrologia tradiționala. Ei preferă să fie dramă liberă, fundamentată și practică și, de asemenea, foarte realistă. Ei sunt, de asemenea, muncitori, dar apoi le place și să se joace în noroi atunci când pot.

Ei se bucură de viață, dar nu vor cheltui bani pe lucruri de care nu au nevoie sau sunt indulgenți. Se pot bucura de lucruri mai fine, dar preferă să-și umple casele cu lucruri practice. În același timp, îi veți vedea cheltuitori în mod ocazional, mai ales dacă pot face pe altcineva din lumea lor foarte fericit.

Anul porcului va cuprinde toate aceste trăsături. Urmați aceste teme atunci când priviți înainte la anul porcului:

  • Fiți harnici și realiști. Dar serviți-vă pe voi înșivă când puteți.
  • Fiți acțiune, nu doar vorbă și fără acțiune.
  • Bucurați-vă de viață. Bălăciți-vă în noroi măcar câteodată. Meritați!
  • Lucrați la ceva ce vă face plăcere, care vă face să vă simțiți pasionați de locul ce îl aveți în lume.
  • Munciți din greu, și poziții ale puterii și statusului vă pot fi valabile .
  • Distrați-vă.
  • Intr-un cuvânt: Muncă din greu și ceva joacă sunt teme pentru a îmbrățișa abundența pe care Anul Porcului de Pământ are să o ofere.
  • Păstrați în apropiere numerele norocoase 4, 6, 8.
  • Folosiți culorile galben, maro, and gri pentru a atrage bunăstarea.
  • Zilele voastre norocoase în fiecare lună vor fi  2, 7, 10, și 11. Folosiți acele zile pentru a încerca și atrage mai multă bunăstare.

Numerologia lui 2019 – Numărul 3

Astrologia și numerologia chineză sunt foarte strâns legate. Anul 2019 este un an numărul 3. Avem asta prin adunarea tuturor numerelor anului împreună și apoi combinarea numărului final într-o singură cifră.

2019 = (2 + 0 + 1 + 9) = 12, (1 + 2) = 3

Prin coincidență, trăsăturile numărului 3 din numerologie sunt foarte asemănătoare cu cele ale Anului Porcului de Pământ. Calea vieții lui 3 și orice element din numerologie care încorporează energia lui 3 vibrează pe un plan foarte optimist. Numărul 3 al lumii este generos, optimist, creativ și foarte social.

Este vorba și de colaborări și de părți ale lui 3. Este favorizat lucrul cu ceilalți în grupuri de 3, și la fel de bine, consultările cu terții.

Creativitatea lui 3 în numerologie înseamnă auto-exprimare. Vedem legături între acest număr și cu astrologia. Cea de-a treia casă a astrologiei se referă la fel, la comunicare și la schimbul de informații. Deci, știind cum să vă exprimați în mod creativ, veți obține succesul în 2019.

Iată câteva teme ale numărului 3 care vor fi valabile în 2019. Aplicați aceste principii în viața de zi cu zi și urmăriți cum crește magia:

  • Fiți creativi. Utilizați creativitatea și ingeniozitatea atunci când rezolvați probleme, nu aceleași vechi răspunsuri.
  • Căutările artistice sunt favorizate. Faceți asta chiar dacă nu aveți un pic de artist în corpul vostru. Scrieți, pictați, dansați sau participați la experiențe artistice sau culturale care vă inspiră.
  • Nu vă faceți griji, fiți fericiți. Numărul 3 este optimist și la fel anul 3. Există mult optimism în care să credeți. Când urmați acest lucru, vă urmărește o karmă bună. Trebuie să credeți ca să primiți.
  • Comunicați cu toate părțile în fiecare situație. Soluția nu este excluderea voastră. Colaborați și consultați.
  • Fiți sociali. Fie că sunteți în căutarea de a avansa în muncă sau în iubire, trebuie să vă implicați acolo.

Concluzii …

Aceste gânduri sunt doar vârful aisbergului când vine vorba despre cum să folosim puterea numerologiei și Zodiacul chinezesc în 2019. Este anul porcului. Nu vă faceți griji, fiți fericiți. Literalmente! Colaborați ca 3-ul, fiți artist, utilizați-vă imaginația, lucrați din greu și jucați-vă mult. Dupa muncă. Rămâneți optimiști. Continuăm să spunem asta pentru un motiv! Când urmăriți acest principiu, vă veți angaja un lanț puternic de evenimente, cu Legea Atracției.

Ce țeluri sperați să realizați în anul 2019, Anul Porcului?

Christine Beswick
https://astrologyanswers.com

ro

3 thoughts on “Numerologia pentru 2019 & Anul Porcului de Pământ

  1. Pingback: Numerologia pentru 2019 & Anul Porcului de Pământ – Daniel Gaucan- Spirit Liber

  2. Pingback: Ce Înseamnă Ianuarie – In a Love World

Comments are closed.