Energiile de Ascensiune din Februarie

Energiile de Ascensiune din Februarie – Puterea Viziunii

Jamye Price

February Ascension Energies by Jamye Price

Revizuirea lunii Ianuarie

Energia Răbdării din ianuarie a fost o pregătire puternică pentru luna februarie. Simt energia din februarie cu întorsături și mișcări rapide. Așa cum spirala creației se pliază și se rupe în moduri care creează un flux mai coerent. În cele din urmă.

Începând cu luna octombrie, a existat o consolidare intensă a structurii interioare, iar februarie nu este diferită. Cum tărâmul tău interior este suveran și mai clar, puterea ta de Iubire este amplificată. Ești un “spațiu” puternic pentru un potențial nou.

Interacțiunea cu timpul se schimbă puternic, deși eu simt această tranziție destul de netedă în acest moment. Potențialul viitorului se află în interiorul prezentului tău. Prezentul este puterea trecutului în experiența liniară. Răbdarea ta creează un moment prezent puternic care informează un nou viitor.

Putere

Februarie îți cere să îți consolidezi capacitatea de a percepe un nou potențial pentru viitor în momentul prezent. Îți cere să te percepi prin puterea ta care te-a crescut în timp. Puterea ta este o energie din trecut. Această experiență liniară îți oferă oportunități de a-ți descoperi capacitatea. Pe măsură ce îți respecți puterea sau trecutul, cauți dovezile capacității tale și o îngrijești.

Strengthen from the Past by Jamye Price

Pentru a-ți onora puterea, ești chemat să prețuiești sanctitatea ta interioară și să ai tăria de a menține granițe sănătoase.

Puterea ta interioară este amplificatorul energiei tale. În fizic, în densitate, există o atracție naturală a creației în timp. Momentul tău trebuie cultivat și înlocuit ca să ajute. Aici puterea întâlnește viziunea.

Viziunea

Pentru a susține impulsul față de manifestare, viziunea devine o legătură cu ceea ce încă nu se manifestă. Un aspect al Ascensiunii se transformă într-o utilizare mai importantă a creierului. Schimbarea reacțiilor și a percepțiilor tale este importantă pentru menținerea spațiului potențial din interior.

Nu se simte mereu plăcut. Pot exista îndoieli. Viziunea ta este conexiunea subtilă care începe să se manifeste prin focalizare creativă. Energiile din februarie vor influența puternic ochiul al treilea și chakra gâtului.

Perspectiva ta unică. Există o mare putere în unicitatea vieții tale. Diversitatea permite fațetelor să reflecte o imagine mai strălucitoare și mai clară. Oferi o perspectivă nouă, o fațetă unică, un nou potențial de viață.

O parte din munca ta de viziune este să-ți imaginezi viitorul iubirii și al împuternicirii. Pe măsură ce îți imaginezi viitorul, devii o cale de manifestare. Focusul tău de a fi pe deplin prezent și a deține o viziune pentru viitor, modifică utilizarea creierului în repetarea mai puțină a reacțiilor vechi, adesea inconștiente. Acest lucru îmbunătățește lobul frontal pentru a-ți activa natura creativă.

View Life's Potential Areon Lyra by Jamye Price

Rezonanța ta. generală se schimbă într-o vibrație mai înaltă a iubirii, pe măsură ce deții o viziune puternică. Apoi această viziune puternică te menține pe tine.

Alegerea ta de a îngriji această viziune determină fluxul viitor. Alegerea ta este în momentul acum. Manifestarea ta este în viitor. Răbdare. Acea stare creativă calmă de a fi deschis fluxului.

Februarie este o lună a Viziunii tale Puternice ce se află în concentrare. Poate că se mișcă repede. Nu trebuie să înțelegi totul. Observă doar prezentul și găsește perspectiva unică a iubirii care oferă o cale de manifestare a viitorului tău creativ al Iubirii.

Video Player
https://www.youtube.com/watch?v=yaTK5jdmD_I?

Jamye Price
https://jamyeprice.com/

ro