Puterea Vulnerabilității

Puterea Vulnerabilității

Jamye Price

The Power of Vulnerability by Jamye PriceVulnerabilitatea este adesea confundată cu slăbiciunea. Empaticii, cei care sunt sensibili la energiile din jurul lor, se pot simți copleșiți de vulnerabilitatea lor uneori.

Într-adevăr, nu este pentru cei slabi. Vulnerabilitatea este curajul de a experimenta viața mai profund.

Vulnerabilitatea este o deschidere pentru a crește o nouă putere.

Pe măsură ce umanitatea se mișcă prin Ascensiune, de la a treia la a patra densitate, reajustăm interacțiunea noastră cu domeniul subtil și învățăm să lucrăm mai conștient cu Podul Subtil, cu gândurile și emoțiile noastre. Acest lucru ne ajută să creăm cu impulsul tărâmului vast invizibil.

Aceasta înseamnă, de asemenea, că îmbunătățim conexiunea noastră – ceva care necesită și inițiază o vulnerabilitate mai mare.

VULNERABILITATEA Este Putere Adevărată

Vulnerabilitatea a devenit asociată cu slăbiciunea, deoarece cei care folosesc mecanismele de control ale fizicului pentru a domina pe alții au o investiție personală pentru ca cei cu compasiune să nu aibă putere. Dacă deschiderea vulnerabilității poate fi pătrunsă de frică, atunci se creează o legătură care îi hrănește pe cei prea slabi pentru a genera puterea Iubirii în interior.

Acesta este modul în care cei sensibili sunt copleșiți și epuizați.

Există o modalitate mai bună de a “hrani” pe cei prea slabi pentru a genera Iubirea din interior. A trăi exemplul limitelor sănătoase – un echilibru al compasiunii detașate – este un dar puternic pentru umanitate. Prin Iubire învață o cunoaștere profundă a potențialului din fiecare ființă sacră.

Umanitatea este o specie conectată – Toată viața este. Suntem în tărâmul (densitatea) separării, însă întreaga poveste include o legătură invizibilă cu Toată Viața. Cei sensibili știu asta și o trăiesc.

Vulnerabilitatea este modul în care această conexiune se extinde și se consolidează.

Pe măsură ce ne extindem prin Ascensiune, amestecăm regulile tărâmului fizic și al celui non-fizic. Tărâmul fizic are condiții. Tărâmul non-fizic este locul în care se află iubirea necondiționată. Pe măsură ce respectați regulile fizicului (cum ar fi limitele sănătoase), vă îmbunătățiți nevoile de supraviețuire, astfel încât să puteți începe să vă extindeți în prosperitate.

Reguli de Implicare VULNERABILĂ

Limitele voastre sănătoase creează un recipient al Iubirii, astfel încât să vă puteți extinde iubirea puternică din interior – care vă duce la prosperitate.

Vulnerabilitatea voastră, deschiderea spre viață cu limite sănătoase, creează spațiul pentru ca Iubirea să se extindă și să se întărească în interior.

Munca voastră interioară este aceea de a găsi iertare, astfel încât să fiți liberi în interior. Această libertate interioară vă aprinde pasiunile interioare și creativitatea, astfel încât să puteți împărtăși iubirea voastră sacră cu lumea voastră. Vulnerabilitatea voastră vă deschide o legătură mai profundă cu Viața și puterea Iubirii voastre se revarsă în lume.

Munca voastră interioară înseamnă să găsiți iertarea astfel încât voi sunteți liberi în interior. Această libertate interioară aprinde pasiunea voastră interioară și creativitatea astfel ca să puteți împărtăși Iubirea voastră sacră cu lumea voastră. Vulnerabilitatea este cea care vă deschide la o conexiune mai profundă cu Viața, și puterea Iubirii voastre curge mai departe în lume. 

Ați venit aici ca să iubiți.

Iubirea este forța obligatorie a Tot ce este Viață. Uneori iubirea înseamnă să spuneți nu. Uneori înseamnă să spuneți da. Dar întotdeauna înseamnă curaj.

Curajul vostru de a iubi, chiar dacă iubirea nu este alegerea ușoară, vă întărește puterea.

Darul vulnerabilității este că descoperiți mai mult din voi. Viața Sacră în formă umană, aducerea Iubirii la viață.

Jamye Price
https://jamyeprice.com/ro>

5 thoughts on “Puterea Vulnerabilității

  1. Daniela

    “Darul vulnerabilității este că descoperiți mai mult din voi. Viața Sacră în formă umană, aducerea Iubirii la viață.” Multumesc mult draga Manuela, te imbratisez !
    Multa Lumina si Iubire Tie si Tuturor!

    Liked by 1 person

    1. În opinia mea, este nevoie de muncă interioară ca să putem înțelege că fiecare suntem vulnerabili și că aceasta nu este o slăbiciune. Ne ajută să ne iubim cu adevărat așa cum suntem, pe noi înșine și Tot ce este Viață!
      Eu îți mulțumesc din suflet pentru prezență și comentariu și te îmbrățișez, Daniela!
      Lumină și Iubire pentru fiecare și tuturor!
      ❤ 🔆 ❤

      Like

      1. Daniela

        Multumesc din inima draga Manuela ! Ai dreptate, da asa este ! .. cred ca vulnerabilitatea noastra este o ”semnatura” a unicitatii noastre ca fiinta umana. Te imbratisez cu drag ..
        Namaste Tie si Tuturor !

        Liked by 1 person

Comments are closed.