Grija de Sine este Grija pentru Sănătate

Gând Benefic: Soare în Pești – Grija de Sine este Grija pentru Sănătate

Christine Beswick
21 Februarie 2019

beneficial-thought-sun-pisces-self-care-health-care-850x250

Sezonul Peștilor! În acest an Soarele părăsește Vărsătorul și intră în Pești, pe 18 februarie, în aceeași zi cu Lună Plină în Fecioară. Este o dihotomie interesantă; un sfârșit și un început în același timp. Fiecare Lună Plină prezintă această ocazie. Dar în această zi, atât Soarele, cât și Luna fac mișcări majore.

Soarele în cel de-al doisprezecelea semn zodiacal al Peștilor prezintă un moment mai lent, în care toți avem ocazia să mergem puțin mai mult și să explorăm sinele nostru interior. Cu un Soare în Pești, îngrijirea de sine este îngrijirea sănătății. Ești pregătit pentru asta?

Ce înseamnă Soarele în Pești?

La fiecare 30 de zile, Soarele schimbă semnele. Soarele se mișcă puțin zilnic și în fiecare zi se apropie de constelația următorului semn din zodiac, în care urmează să intre. În fiecare semn, Soarele întruchipează temele și energiile acelui semn, la fel cu energia pe care noi, ca și pământeni, o primim de la el.

Din punct de vedere spiritual, Soarele este prototipul personalității noastre. De aceea știm atât de mult despre sinele nostru și despre noi, identificându-ne prin semnele Soarelui sau prin semnele zodiacale. Trăsăturile de personalitate sunt destul de precise. Temele soarelui sunt despre cine suntem ca oameni. Soarele strălucește de partea sinelui nostru pe care o vede lumea.

Când Soarele este în semnul tău, sentimentul de sine este amplificat și mai mult. Ne îmbrățișăm noțiunea de începuturi noi pentru că învățăm mai multe despre noi înșine și ce vrem să facem pentru a realiza lucruri în viața noastră. De aceea, pe măsură ce îmbătrânim, ne stabilim obiectivele pe seama zilelor noastre de naștere. Ca adolescenți, abia așteptăm să conducem sau să votăm. Ca adulți, abia așteptăm să ne pensionăm sau să luăm acea vacanță. Fiecare persoană are propriile scopuri diferite, pe tot parcursul anului, care sunt inspirate de locul Soarelui.

Acum, Soarele este în semnul Mutabil, Pești, iar noi și obiectivele noastre, putem toți beneficia de acest lucru. Acesta este tranzitul orei doisprezece, sfârșitul drumului înainte ca ciclul să înceapă din nou cu primăvara, când Soarele intră în semnul Cardinal al Berbecului.

Peștii sunt ultimul semn al zodiacului. Este timpul să începeți să încheiați câteva capitole înainte de sosirea primăverii sau toamna în emisfera sudică. Dar această a douăsprezecea casă pe care o conduc Peștii este și foarte spirituală. Este o casă a finalului și o casă a renașterii, dar și o casă de a intra în interior și de a te retrage puțin pentru a avea grijă de tine înainte ca un nou capitol să înceapă.

De aici termenul “plictiseala iernii” sau “depresia iernii”. Dar acest moment de odihnă și retragere este bun pentru noi. Necesar. Chiar dacă nu vrem să o facem. Este sănătos să îți oferi timp.

De aceea este momentul perfect al anului pentru a te implica într-un obicei de îngrijire a sinelui. Când a douăsprezecea casă este aprinsă de Soare, karma este foarte importantă și la fel și călătoria noastră spirituală. Probabil că nu avem energia pentru a ajunge la sala de sport chiar acum. Dar avem multă energie pentru niște felii de castravete într-o baie cu lumânări, dacă asta vrem.

Peștii sunt semnul Mutabil al semnelor de apă, artistul viusător al zodiacului. Pestii nu conduc maratoane prea des, dar vor rămâne noaptea târziu pentru a termina o pictură sau pentru a scrie in jurnalul lor.

În timp ce avem această activitate în a douăsprezecea casă și Peștii vedeta spectacolului, avem un mandat din partea Universului pentru a avea grijă de acea parte spirituală a noastră. Dacă nu o facem, devenim bătrâni iritabili, urâcioși,  plictisiți, nemulțumiți și de cele mai multe ori nici nu știm de ce.

Deci, e timpul să ai grijă de tine. Îngrijirea sinelui este grija pentru sănătate.

Aceasta este o parte importantă a îngrijirii sănătății, așa cum este spălatul dinților și toate examinările de care ai grijă. Să vorbim despre cum să ne angajăm aceste obiceiuri sănătoase în timp ce avem această strălucire frumoasă a Soarelui în Pești.

Îngrijirea Sănătății Spirituale atunci când Soarele intră în Pești

S-ar putea să vezi în Horoscopul de Sănătate săptămânal că atunci când activitatea celei de a douăsprezecea case este prezentă pe hartă sau într-o zi, este momentul pentru puțină lipsă de activitate. Liniștirea spirituală este o activitate sanatoasă care, chiar si atunci cand credem in ea fervent, rareori ne facem atât de mult timp cât trebuie să ne facem. Acum, cu Soarele în Pești, avem motivația de a face acest timp.

Fă aceste lucruri timp de două săptămâni, doar puțin în fiecare zi și vor deveni obișnuite. Apoi, când va veni primăvara, te vei simți încărcat turbo-încărcat ca și Bateria Bunny, deoarece conexiunile minții / corpului / sufletului vor fi aliniate.

• Meditează.

Cu Soarele în Pești, vălul dintre acest plan și următorul este foarte subțire. Meditația te ajută să te deconectezi din acest plan pentru o vreme și să plutești într-o altă dimensiune, unde ești doar una cu iubirea necondiționată. Este foarte necesar să ai grijă de tine. Doar închide ochii, respiră și alungă încet toate gândurile lumești, unul câte unul. Folosirea meditațiilor ghidate de pe YouTube te pot ajuta să înveți acest proces. Meriți spațiul tău. Petrece 15 minute pe zi doar pentru tine și când te vei obișnui cu el, în câteva săptămâni, vei fi reîncărcat pentru următorul pas al zilei.

• Fii Iubire.

Ca semn Mutabil al semnelor de apă, semnul Peștilor este cunoscut pentru a fi compasiune și iubire aproape în orice moment. Ei au o parte foarte blândă a lor care caută să înțeleagă toate perspectivele, fără judecată. Încearcă să faci acest lucru mai mult în viața de zi cu zi, doar puțin în fiecare zi, până în primăvară. Nu trebuie să fie iubire romantică, ci doar să fie iubire un pic mai mult. Genul de iubire al Peștilor este neconditionată și fără judecată și sunt renumiți pentru compasiunea și bunătatea lor. Ca și conducător al casei a douăsprezecea, această iubire necondiționată este, de asemenea, foarte direct legată de karma și de Legea Atracției. Deci, fii iubire, puțin pentru cineva undeva, în fiecare zi pentru câteva săptămâni. Magia se întâmplă. A fi bun cu ceilalți este foarte vindecător din punct de vedere spiritual.

•Creează.

Peștii sunt născuți creatori. Ei creează prin cuvinte, mâncare, dans, artă și, uneori, magie reală. Ceva minunat se întâmplă sufletelor noastre atunci când ajungem într-un flux creativ. Tu devii inventator al lumii. O nouă rețetă sau o nouă poezie poate face să curgă esența ca și cum nimeni altcineva nu o va face. Este sănătos să simți acest sentiment de grabă și de realizare. Și de asemenea, vindecă. Nu este nimic mai terapeutic decât aruncarea durerii pe o pânză curată, fără a-ți păsa cum arată, să arunci un pic de furie în dans sau să bați aluatul pentru o pâine nouă. Fă asta puțin în fiecare zi! Și nici nu trebuie să fie același lucru.

• Curăță & Aruncă.

Pentru a ne simți sănătoși în viața noastră, avem nevoie de un spațiu liber pentru a gândi. Peștii au o modalitate de a fi obsedați de curățenie, în felul lor special. De fapt ciudați. Uneori îți poți clarifica mintea perfect prin golirea unui dulap, curățarea biroului tău sau pur și simplu făcând spațiu undeva în casă. Aici auzim despre curățenia de primăvară. Cu toții ne dorim un start proaspăt în primăvară, chiar și în viețile noastre domestice. Peștii reprezintă semnul care inițiază acel tren al gândirii. Pestii o fac din motive spirituale, să elibereze un spațiu și să mențină controlul. Petrece câteva minute în fiecare zi cu proiecte mici din casă care te ajută să te simți “mai bine” din punct de vedere emoțional atunci când le-ai realizat. Este un moment minunat de a aduce Feng Shui-ul în casă.

•Urmează-ți Inima, Intuiția și Visele.

Peștii sunt un semn foarte psihic, iar ei creează din inimă. Ei simt calea lor prin proiectul următor sau lucrul de care sunt obsedați. Activitatea celei de a douăsprezecea case face parte din acest vibrații energetice. Peștii sunt visători mari, iar când reușesc, de cele mai multe ori se întâmplă din ceea ce au visat în cap și apoi au urmat visul. Iar când reușesc astfel, se simt sănătoși fizic, spiritual și mental. Există un fel de succes ciudat care vine din urmărirea intuiției până la capăt și realizarea faptului că, într-adevăr poți să faci acest lucru. Toată lumea poate. Ascultă ce îți spune inima ta acum, sau acea mică voce mică care te sfătuiește în alegeri, bune sau rele. Ascultă și urmează binele și lumina. Dacă are sens, este un mesaj destinat pentru tine și, dacă nu, atunci cineva ar putea să încerce să te ducă pe calea cea bună. Auto-îngrijirea este îngrijirea sănătății în sezonul Peștilor, și nu există nici un organ mai important pentru a avea grijă de el decât inima ta mare. Dar ai încredere în ea. Ascult-o. Și urmează lumina. Când faci asta, activezi toate temele Peștilor care sunt bune pentru tine. Nu este important doar să te încrezi în tine când Soarele este în Pești, este lucrul sănătos de făcut.

Concluzii …

Suntem într-un moment foarte emoțional al anului chiar acum, cu Soarele în semnul Mutabil al semnelor de apă, Pești. Este de presupus să fim sănătoși, dar sănătatea noastră poate suferi dacă nu folosim această energie în mod corect. Plictiseala iernii se poate transforma într-o tulburare afectivă sezonieră mai devreme decât crezi, dacă nu ai grijă de tine. În loc să lucrezi împotriva acestui plan spiritual, lucrează cu el și să începi imediat să îți schimbii conexiunile minții / corpului / sufletului. E bine să ai grijă de tine. Trebuie să o faci. În caz contrar, nu ești de folos nimănui – nici ție. Care sunt scopurile tale de sănătate spirituală înainte de sosirea primăverii?

Christine Beswick
https://astrologyanswers.com/

ro

One thought on “Grija de Sine este Grija pentru Sănătate

  1. Pingback: Venus Îndrăgostit în Vărsător – In a Love World

Comments are closed.