Previziune Astrologică Intuitivă Mai 2019

Previziune Astrologică Intuitivă Mai 2019

Tanaaz

astrology-forecast-may-2019

Din ianuarie, am avut multă energie agitată în cosmos. Am avut Eclipse, un șir de Super Luni și aliniamente pivotale ca Uranus care intră în Taur, iar Saturn și Pluto ajung la cea mai apropiată conjuncție.

Pe scurt, începutul anului 2019 a fost plin de acțiune!

Poate că simțiți asta în propria voastră viață. Poate că sunteți uimiți de cât de repede trece anul și cât de ocupați ați fost!

Nu există nici o îndoială că anul 2019 este un an transformator și că ne pregătește lent pentru alinierile imense care au loc în 2020 – ceea ce sunt sigură că, pe măsură ce se apropie, mă veți auzi vorbind mult mai mult despre el!

Deci, când vă uitați înapoi la toată această activitate cosmică, este sigur să spuneți că, în comparație, luna mai este o lună relativ liniștită, cu mai puțină activitate decât lunile trecute.

Toată luna, în luna mai, ni se oferă această energie minunată, vindecătoare și regenerabilă.

Pentru a vă ajuta să utilizați acest lucru în cea mai mare măsură, am creat o meditație concepută pentru a vă activa capacitatea de auto-vindecare. Puteți să o încercați aici.

În luna mai, avem de asemenea trei planete retrograde – Jupiter, Pluto și Saturn. În timp ce noi nu simțim aceste mișcări retrograde la fel de mult ca pentru alte planete ca Mercur, Venus și Marte, mișcarea lor va determina cu siguranță o încetinire.

Lucrurile se vor simți mai blânde și vom avea mai mult timp să reflectăm asupra trecutului și să ne gândim la ceea ce este cel mai bine pentru viitorul nostru.

De fapt, această energie ne ghidează cu siguranță să analizăm calitatea vieții noastre și alegerile noastre și să ne adaptăm și să facem schimbări acolo unde este necesar.

Acesta este un moment bun pentru toți să ne convingem de noi înșine și să ne asigurăm că ne îndreptăm în direcția pe care o dorim.

Nu este niciodată prea târziu pentru a face o schimbare, iar acum este timpul să reflectăm, să gândim și apoi să facem pașii necesari.

Deși nu există limite asupra schimbărilor pe care le putem face, sub influența sezonului Taurului este momentul potrivit să ne schimbăm dieta, rutina zilnică și obiceiurile noastre financiare.

Prima dată semnificativă în luna mai este Luna Nouă ce cade în 4 mai, în semnul Taurului.

Aceasta este o minunată Lună Nouă care va trimite raze de speranță, iubire, vindecare și grație în sufletul nostru.

În timp ce vibrațiile din jurul acestei Luni Noi sunt minunate, ușoare și feminine, merită să menționăm că Marte este încă în afara limitelor, ceea ce poate crea o anumită tensiune, mai ales când vine vorba de modul în care comunicăm cu ceilalți.

În afara limitelor, energia lui Marte devine exagerată și putem fi rapizi să acționăm și să ne înfuriem.

Este foarte important să ținem egoul nostru sub control, în special în jurul acestei Luni Noi, și să facem tot ce putem pentru a gândi înainte de a vorbi.

Cu toate acestea, există încă o energie favorabilă pentru comunicare pe parcursul lunii mai, deci, dacă este nevoie de o conversație dificilă, nu vă îndepărtați de ea. În schimb, utilizați energia lui Marte pentru a vă găsi încrederea și războinicul vostru interior. Utilizați-l pentru a împărtăși adevărul vostru, dar pentru a face acest lucru într-un mod care este bun, tolerant și sincer.

În 18 mai avem Luna Plină în semnul Scorpionului. Luna Plină în Scorpion este clasic una dintre cele mai puternice și importante ale anului. Acest lucru se datorează faptului că Scorpionul este semnul sinonim cu transformarea și creșterea spirituală.

Aceasta este o Lună Plină foarte încărcată, nu numai pentru că se încadrează în Scorpion, ci și pentru că este a patra Lună Plină de la Echinox și înainte de Solstițiu.

Ori de câte ori există patru Luni Pline între Echinox și Solstițiu, aceasta poate fi numită Luna Albastră Sezonieră.

O Lună Albastră poate fi folosită și pentru a descrie a doua Lună Plină într-o lună calendaristică, așa că aduce puțină confuzie!

Este interesant, totuși, că, conform EarthSky.org – “Unii oameni preferă definiția de sezonieră a Lunii Albastre, deoarece se bazează pe fenomene naturale (echinocții și solstiții) în loc de o constrângere artificială (luna calendaristică)”.

Indiferent dacă o numiți Lună Albastră sau nu, energia va fi puternică și este un semn al Universului că trebuie să eliberăm, să ne dezintoxicăm și să eliberăm pentru a saluta de bun venit noile energii care așteaptă să înconjoare Planeta Pământ.

Există multă energie în ascensiune care se petrece în cosmos în acest an pentru a pregăti pentru ceea ce urmează să vină în 2020, iar Lunile  Pline din 2019 contribuie cu adevărat la ușurarea încărcăturilor noastre, astfel încât să putem continua călătorind mai sus.

Acesta este momentul perfect pentru a ne ușura energia și a vărsa și a elibera tot ce ne trage în jos. În timp ce nu vrem să ne ascundem problemele sub covor, nu vrem nici să ne fixăm pe ele și să rămânem obsedați de ele.

Sub energia Lunii Scorpionului, trebuie să ne îndepărtăm atenția de la problemele noastre și să ajungem într-un loc de abandon și încredere.

Când ne abandonăm și avem încredere în ritmurile divine ale Universului, suntem lăsați să știm că totul este așa cum ar trebui să fie și totul va fi dezvăluit și rezolvat așa cum ar trebui să fie.

În timp ce pare o stare pasivă, ea nu este. Abandonul nu înseamnă a fi pasiv, ci înseamnă ascultare, deschidere și încredere. Este vorba mai degrabă despre urmărirea îndrumărilor care apar, decât de a lupta sau de a ne zbate să știm în ce parte să ne întoarcem.

Când vă abandonați și aveți încredere în acest proces, problemele sunt rezolvate cu mai multă ușurință și cu mai puțină tensiune și stres. Tot ce puteți face este să încercați, iar această Lună Plină este timpul perfect.

Dupa Luna Plină, intrăm in Sezonul Gemenilor pe 21. Ne mutăm din Pământ în aer și vom simți ușurința care vine cu aceasta!

Perioada Gemenilor este despre comunicare, creativitate și auto-exprimare, iar toate aceste eforturi vor fi susținute!

Pe măsură ce încheiem luna, ne vom simți mai liniștiți, mai echilibrați și centralizați în sinele nostru.

Vom simți că am avut șansa să respirăm și să reflectăm la calea pe care o parcurgem. Ne vom simți în continuare, încrezători și mai siguri pe noi înșine, pe măsură ce ajungem la jumătatea drumului din anul calendaristic.

Mai mult:

Cosmic Meditation May 2019

Astrologie Intuitivă: Pluto Retrograd 2019

Astrologie Intuitivă: Saturn Retrograd 2019

Tanaaz
https://foreverconscious.com/

ro

 

3 thoughts on “Previziune Astrologică Intuitivă Mai 2019

  1. Pingback: Lună Nouă Mai 2019 – In a Love World

Comments are closed.