Previziune Astrologică Intuitivă Februarie 2019

Previziune Astrologică Intuitivă Februarie 2019

Tanaaz
february astrology 2019Ianuarie a fost o lună a începuturilor noi. Am avut două Eclipse intense și multă energie de mișcare înainte, încurajându-ne să eliberăm spațiul pentru a putea merge după visele noastre.

S-ar putea să fi avut multe schimbări și răsturnări în calea noastră și începând cu februarie, s-ar putea să simțim că încercăm încă să ne dăm seama în ce direcție urmează să ne ducă anul 2019.

Energia din Eclipsa Lunii Sângerii din luna ianuarie va fi încă simțită pe măsură ce trece luna, însă efectele ei vor dispărea spre sfârșitul lunii februarie.

Februarie este o lună numărul 2 care semnifică dualitatea, parteneriatul și forțele de alăturare cu alții. Februarie va purta aceste teme și ne va ajuta să continuăm să construim o bază solidă în direcția căii noastre mai înalte.

Luna începe cu o Lună Nouă strălucitoare pe 4 în semnul Vărsătorului. Aceasta este o minunată Lună Nouă, care va aduce o ușurare binemeritată, mai ales după eclipsa Lunii Sângerii.

Această Lună Nouă este una dintre cele mai bune din acest an și are foarte multă pozitivitate și abundență. Cu siguranță ne vom simți spiritele noastre ridicate și mult mai pline de speranță cu privire la ceea ce are viitorul rezervat pentru noi.

Universul ne va susține cu adevărat și vom simți un sentiment de ușurare în jurul nostru. Aceasta este, de asemenea, o Lună Nouă extrem de inovatoare și ne putem simți încurajați să ieșim din zonele noastre de confort și într-un teritoriu necunoscut.

Luna Nouă a lunii februarie deține multe promisiuni și oportunități și ar trebui să folosim cu siguranță acest lucru prin stabilirea de intenții, clarificarea a ceea ce vrem și fără teamă să facem acest salt.

Pentru a ajuta la îmbrățișarea acestei curse energice frumoase pe tot parcursul lunii, încercați meditația mea orientată cosmic.

Unul dintre evenimentele cele mai notabile ale anului se întâmplă de asemenea în februarie, pe 18, odată cu mutarea lui Chiron în Berbec. Aceasta este o imensă schimbare cosmică care va deschide un nou ciclu de schimbare și trezire pentru noi toți.

În aceeași zi, Soarele intră în semnul Peștilor, care este semnul final al zodiacului. Asta inseamna ca vom incepe să incheiem temele și lecțiile cu care lucrăm din martie 2018.

A doua zi, în 19 februarie, avem o Super Lună Plină în semnul Fecioarei. Aceasta este o Lună Plină puternică și ne va ajuta să digerăm și să procesăm unde ne aflăm în prezent, astfel încât să putem să curățăm și să eliberăm.

Această Lună Plină poate și să aducă probleme de sănătate la suprafață, așa că dacă există ceva simptome care vă tulbură sau vă deranjează, Luna Plină vă va ajuta pentru a aduce la suprafață informațiile de care aveți nevoie.

Februarie este o perioadă minunată pentru a vă concentra pe iubirea și îngrijirea de sine, Luna Plină în Fecioară se va asigura că facem asta.

Dacă nu v-ați ocupat de nevoile voastre, puteți observa că această Lună Plină aduce un apel de trezire, așa că asigurați-vă că aveți grijă de semnele și indiciile din Univers și să vă odihniți dacă este necesar.

În ansamblu, luna februarie este o lună în creștere în care putem continua cu încredere în viitor. Încă nu avem planete retrograde, ceea ce ne va alimenta impulsul și ne va menține pe drum și motivați.

Ascultând de înțelepciunea noastră interioară și având grijă de trupurile, mințile și sufletele noastre, putem face orice.

Vreți să fiți la curent cu Luna? Aveți calendarul Lunii care are date și semne astrologice pentru Luna Nouă și cea Plină. De asemenea, include călătoria Soarelui prin zodiac, datele retrograde ale lui Mercur și o mantră pentru fiecare lună. Comandă aici.

Citiți mai mult:

Chiron în Berbec 2018-2027

Tanaaz
https://foreverconscious.com/

ro

3 thoughts on “Previziune Astrologică Intuitivă Februarie 2019

  1. Pingback: Lună Nouă Februarie 2019 – In a Love World

Comments are closed.