Lună Nouă Februarie 2019

Astrologie Intuitivă: Lună Nouă Februarie 2019

Tanaaz

february new moon astrology

Luna Nouă din 4 februarie cade în semnul Vărsătorului și deține energia frumoasă, abundentă, strălucitoare pentru noi toți.

După intensitatea Eclipsei Lunii Sângerii, Luna Nouă a lunii februarie aduce salvarea bine venită și va ajuta la atenuarea și calmarea oricăror dureri pe care le putem simți.

Luna Nouă a lunii februarie este cu adevărat una dintre cele mai bune din acest an și are o vibrație optimistă și una care ne va ajuta pe toți să facem saltul în nou.

De la începutul anului, am parcurs podul între vechi și nou. Am curățat trecutul și am construit cărămizi pentru viitorul nostru. Poate că nu a fost foarte clar în ce direcție trebuie să ne întoarcem, dar acum cu această Lună Nouă în toată gloria ei, vom vedea mai mult din calea care se desfășoară.

Această Lună Nouă este timpul perfect pentru a planta semințe și a stabili intenții, astfel că oriunde ne punem acțiunea și atenția va înflori cu siguranță în cea mai mare și frumoasă floare sub această energie.

Aceasta este o Lună Nouă pentru a face planuri și a lua acțiune. Aceasta este Luna Nouă pentru a începe noi proiecte și aventuri. Este o Lună Nouă pentru a sălta din zonele noastre de confort și a ne urma cele mai sălbatice visuri și dorințe.

Sub vibrația unică a acestei Luni Noi din Vărsător, veți fi încurajați să faceți saltul și să vă îmbunătățiți viața la un nivel complet nou.

Nu mai acționați la scară mică, nu vă mai amuțiți viața sau să urmați status quo-ul, este timpul să vă ridicați și să vă revendicați puterea. Este timpul să trăiți adevărul sufletului vostru.

Este timpul să vă luați coroana. Este timpul să stați pe tronul vieții voastre și să porniți cu o inimă și o minte deschisă.

Este timpul să vă luați locul, să ieșiți din umbre și să ieșiți la lumină.

Trebuie să puneți capăt obiceiurilor proaste, tiparelor repetate, credințelor care vă țin blocați și singura modalitate de a face acest lucru, singura modalitate de a începe această călătorie este să vă iubiți pe voi înșivă, să vă eliberați de judecată și a începe să îmbrățișați tot ceea ce sunteți.

Nu avem întotdeauna un cuvânt de spus în evenimentele care apar în drumul nostru sau acolo unde viața ne va conduce, dar avem puterea de a face ceea ce vom face, iar sub această Lună Nouă, sub această energie, Universul va asculta și va lucra împreună cu noi pentru a ne ajuta să obținem ceea ce vrem.

Pentru a garanta succesul nostru, trebuie să ne aliniem mai întâi, trebuie să ne aliniem la ritmul sufletului și al inimii noastre, să ne unim forțele cu sinele nostru și apoi să ascultăm înțelepciunea care se desfășoară.

Când facem acest lucru, atunci când ne aliniem în acest fel, devenim Unul cu noi înșine și cu Universul și ceea ce ne dorim ne este oferit cu mai multă viteză și mai multă grație.

Este posibil să manifestăm o abundență de momente frumoase aici în această dimensiune pământească, dar totul începe cu mentalitatea noastră. Totul începe cu cât de bine ne ascultăm sufletul și ne ridicăm pentru a exprima energia sufletului în viața noastră.

Sub această energie a Lunii Noi, trebuie să respectăm cine suntem. Trebuie să dăm, trebuie să trăim, trebuie să permitem să radiem tot ceea ce suntem. Trebuie să salutăm această energie în fiecare colț al vieții noastre și apoi să începem să luăm măsuri pentru a ne asigura că aceasta se întâmplă.

Pentru a vă ajuta în această călătorie, încercați meditația mea cu energia cosmică, care este concepută pentru a vă ajuta să vă călăuzească pe parcursul lunii februarie.

Prin deschiderea prin această meditație, prin înfășurarea în iubire, veți începe să vă ridicați, să înfloriți și să vă dați seama, cu adevărul deplin al ființei voastre, că puteți face orice.

Citiți mai mult:

Previziune Astrologică Intuitivă pentru februarie 2019

Tanaaz
https://foreverconscious.com/ro

4 thoughts on “Lună Nouă Februarie 2019

Comments are closed.