Noul An Astrologic 2019

Echinoxul din Martie: Noul An Astrologic 2019

Tanaaz

march-equinox

Echinoxul din 20-21 martie, 2019, este marcat de Soare, care se deplasează în constelația Berbecului. Pe măsură ce Soarele intră în Berbec, experimentăm ore egale de lumină și întuneric.

Berbecul este primul semn al zodiacului, deci atunci când Soarele intră în acest semn, acesta reprezintă începutul unui nou ciclu și începutul anului astrologic.

Echinoxul nu este doar începutul noului an astrologic, ci și începutul primăverii în emisfera nordică și începutul toamnei în emisfera sudică.

Această schimbare a anotimpurilor determină o schimbare în exprimarea și fluxul de energie din jurul nostru și putem să privim la Mama Pământ pentru indicii privind direcția în care curge energia.

În emisfera nordică, primăvara este un moment în care totul înflorește. Copacii goi încep să dea naștere frunzelor noi, iar mugurii florilor care au rămas latenți toată iarna încep să se deschidă brusc.

Primăvara este o perioadă în care energia se mișcă dintr-o stare interioară într-o stare exterioară. Există multă energie exterioară care ne conduce și ne încurajează să ieșim și să ne exprimăm pe noi înșine.

Primăvara este cu siguranță un sezon pentru inceputuri noi, pentru o creștere nouă și pentru un nou inceput în viața noastră.

În emisfera sudică, toamna este o perioadă a morții. Este probabil una dintre cele mai semnificative momente ale anului, deoarece ne amintește de ciclul morții și al renașterii.

Uneori lucrurile trebuie să moară pentru ca ele să poată fi renăscute pentru un scop mai înalt sau o misiune mai importantă. Uneori trebuie să lăsăm ceva să plece pentru a veni noul.

Toamna este un moment în care expresia energiei se mișcă dintr-o stare exterioară într-o stare interioară. Este un moment în care suntem încurajați să ne retragem și să începem să ne gândim la curățare și la eliberarea lucrurilor din viața noastră.

Este un moment în care trebuie să eliberăm, să eliminăm dezordinea și să sărbătorim tot ceea ce am obținut și am realizat. Este, de asemenea, o perioadă de recoltare, în care putem profita de toată munca și eforturile depuse.

În multe privințe, acest flux de energie la capetele opuse ale globului este mai mult asemănător decât este diferit. Indiferent unde locuiți, sunteți incurajați să incepeți un nou ciclu și să intrati intr-un nou flux de energie care vă va ajuta să vă continuați călătoria.

În fiecare an, Echinoxul are o vibrație ușor diferită, bazată pe ce activități se petrec în cosmos. Această vibrație subtilă se poate eluda la ceea ce anul astrologic ce urmează, ar putea să aibă pregătit pentru noi.

În acest an, echinocțiul se apropie foarte mult de Super Luna din Balanță. Această Lună Plină din Balanță reprezintă un punct uriaș de eliberare și ne va îndruma să curățăm cu adevărat și să eliberăm anul ce a trecut.

Așa cum se încadrează în semnul Balanței, ea ne încurajează, de asemenea, să găsim un echilibru în viața noastră și această temă va continua și pentru restul anului 2019.

2019 este într-adevăr un an pentru găsirea unui echilibru, mai ales când vine vorba despre mintea, corpul și sufletul nostru. Este un an pentru a ne asigura că toate aceste componente ale ființei noastre sunt cultivate, îngrijite și privite cu aceeași importanță.

O altă aromă care își croiește drum în echinocțiul din acest an este aceea a lui Chiron, pentru că, curând după aceea, Chiron se aliniază cu Soarele.

Chiar dacă această aliniere se întâmplă anual, aceasta este prima dată când Soarele și Chiron s-au întâlnit în Berbec în aproape 50 de ani.

Când aceste două corpuri cerești se aliniază, Chiron își va șopti secretele și înțelepciunea Soarelui, care va străluci peste noi pe tot parcursul anului.

Chiron este un asteroid cunoscut ca și vindecătorul rănit. Cu toate acestea, aceste răni nu sunt slăbiciuni, ci mai degrabă deschideri puternice de lumină, compasiune și putere. De-a lungul anilor, Chiron a învățat să ia înțelepciunea din rănile sale și să o folosească pentru a vindeca și a ghida pe alții.

Este probabil ca anul ce urmează să ne aducă o temă sau un mesaj similar. Vom fi ghidați să lucrăm mai degrabă la transformarea rănilor noastre în puncte forte și să le acceptăm ca parte a ceea ce suntem decât ca ceva care trebuie “fixat”.

Între Super Luna din Balanță și Chiron aliniat cu Soarele, se pare că anul viitor va fi unul pentru găsirea echilibrului nostru, pentru a accepta cine suntem și pentru a recunoaște că suntem întregi.

Nu mai trebuie să ne simțim reținuți de rănile noastre sau de împrejurările noastre, și în schimb putem merge mai departe cu încredere și curaj în călătoria noastră.

Concentrarea noastră în acest an trebuie să fie în privința găsirii unui echilibru și trebuie să încurajăm și să sprijinim toate domeniile ființei noastre.

În anumite momente, o zonă a vieții noastre poate domina peste celelalte, dar atât timp cât suntem conștienți de acest lucru și lucrăm pentru a aduce lucrurile în armonie, putem avea încredere că totul va fi bine.

Acest an astrologic este unul important, deoarece există atât de multe energii noi cu care să lucrăm. Tot ce trebuie să facem este să ne bucurăm de plimbare și să avem încredere în cosmos că își face treaba.

Fiți pregătiți pentru mai mult despre Super Luna din Blanță și Ritualul Echinoxului!

De asemenea, dacă doriți, puteți să verificați Meditația mea Ghidată Cosmic pentru luna Martie.

Mai mult:

Astrologie intuitivă: Chiron întâlnește Soarele

Tanaaz
https://foreverconscious.com/

ro

 

3 thoughts on “Noul An Astrologic 2019

  1. Pingback: Echinoctiu din Martie 2019 – Daniel Gaucan- Spirit Liber

  2. Pingback: Lună Plină Martie 2019 – In a Love World

  3. Pingback: Perioada Berbecului 2019 – In a Love World

Comments are closed.