Perioada Berbecului 2019

Astrologie Intuitivă: Perioada Berbecului 2019

Tanaaz

aries-season

În 20-21 martie, Soarele trece în primul semn zodiacal, cel al Berbecului. Acest lucru este important din multe motive. În primul rând, este echinoxul în care avem ore egale de zi și de noapte, și este, de asemenea, începutul anului astrologic.

În acest an, avem și Super Luna în Balanță în același timp. Toate aceste vremuri cosmice indică un sezon strălucitor și îndrăzneț al Berbecului, care va ajuta cu siguranță la supraîncărcarea ariilor vieții noastre.

Berbecul este un semn de foc. În astrologie, reprezintă capul, începutul, punctul de intrare într-un nou capitol.

Când începem o nouă călătorie, suntem încăpățânați și rapizi. Vrem să mergem înainte pentru a vedea ce este dincolo de colț și ne putem simți nerăbdători să facem salturi și pași mari. Ne putem simți energici și dornici să ne arătăm noi abilități.

Sub această energie, putem face progrese efective înainte și ne simțim inspirați să ne îndreptăm spre o nouă aventură.

Totuși, acțiunile pe care alegem să le facem sub această energie sunt cele de care ar trebui să fim conștienți. În timp ce energia Berbecului este îndrăzneață și puternică și ne va ajuta pe mergem înainte, ea poate fi și impulsivă, grăbită și rapidă de a acționa.

Văzând că avem Mercur Retrograd și Energia Super Lunii din Balanță în prima parte a sezonului, va trebui să verificăm lucrurile de două ori și să avem încredere în intuiția noastră.

Sub această energie, intuiția noastră va fi ghidul nostru și va trebui să ascultăm înainte de a merge mai departe. În timp ce ne simțim emoționați și energizați, trebuie să ne amintim și să oprim, să privim și să ascultăm!

Trebuie să fim atenți la sentimentul de șoaptă sau la de cicăleală din interiorul nostru, deoarece acesta va acționa ca o hartă, ca un ghid în această nouă călătorie.

După cum Berbecul reprezintă capul, trebuie să ieșim din ego-ul nostru și să intrăm în mintea noastră mai înaltă. Chiar dacă s-ar putea să simțim că “știm totul” sau am mai fost pe acest drum înainte, trebuie să ne asigurăm că ascultăm. Trebuie să ne asigurăm că nu vom cădea în obiceiuri sau tipare vechi.

Aceasta este șansa noastră de a face lucrurile în mod diferit, aceasta este șansa noastră de a ne ridica vibrațiile și de a schimba modul în care alegem să vedem lumea. Aceasta este șansa noastră de a ne trăi viețile noastre cu o nouă înțelegere și de la un nivel superior al conștiinței.

Pe măsură ce intrăm în primele câteva săptămâni din Sezonul Berbecului, vom fi antrenați și provocați să ne ridicăm energia vieții noastre, să renunțăm la trecutul nostru și să lucrăm la crearea noului.

Acum este momentul să ne gândim cum vrem să simțim acest nou capitol. S-ar putea să nu avem control asupra a ceea ce are calea pentru noi, dar avem un anumit control asupra sentimentelor pe care alegem să le cultivăm.

Cum dorești să simți acest nou capitol? Cum vrei să îți petreci acest nou capitol din viața ta?

Sub energia de foc a Soarelui în Berbec, ce vrei să devină viața ta? La ce te cheamă sufletul tău? Ce obiceiuri din trecut îmbătrânesc? La ce vrei să renunți din ceea ce ți s-a spus?

Sub această energie ne putem ridica din nou. Ne putem ridica ca să fim cei pe care îi dorim, cei care am fost trimiși aici ca să fim.

Toți am venit pe această planetă și în aceste trupuri pentru a ne experimenta. Să ne cunoaștem pe noi înșine. Așa cum spune Eckhart Tolle: “Suntem Universul în care ne confruntăm ca și om pentru o vreme”. Este această experiență umană care ne permite să înțelegem cine suntem cu adevărat.

Cine ești tu?

Nu-ți fie frică. Nu este nimic cu ce nu te poți descurca și nimic ce nu poți realiza. Nu te îndepărta de conflicte, nu te împiedica să îți spui adevărul. Să sapi adânc în inima ta. Sapă adânc in iubirea pe care o ai. Această iubire este puterea ta, această iubire este ceea ce ești tu cu adevărat.

Din acest loc, în acest loc vei găsi puterea și curajul de care ai nevoie pentru a trece prin respirația următoare, pentru a trece prin următorul moment și pentru a stăpâni calea pe care o parcurgi.

Ai ajuns deja atât de departe. Ai văzut atât de mult, ai simțit atât de mult. Nu există o conversație prea provocatoare, nici un obstacol prea mare sau munte prea înalt. Nu există nimic ce nu poți obține atunci când te gândești la asta.

Amintește-ți cuvintele “Pot să fac orice”. Repetă-ți din nou și din nou. Repetă-ți până când simți adevărul vibrând prin ființa ta.

Ești mult mai puternic decât știi. Ești mult mai puternic decât îți permiți să fii. Nu îți permite să te zdrobești sub greutatea împrejurărilor tale. Nu îți permite să te simți anxios sau stresat când vine ceva nou sau provocator în calea ta.

În interiorul tău, ai puterea, ai forța și ai cunoștințele să te ridici. Se te ridici puternic. Să te ridici cu iubire. Depinde de tine să-ți spui adevărul.

Sub energia de foc a Soarelui în Berbec, vei fi ghidat. Vei fi susținut și sprijinit. Puterea ta va fi aprinsă, ca să poți trece prin orice.

Viața nu este întotdeauna o briză. Indiferent cât de sus te ridici, există întotdeauna lucruri care te fac să cazi. Dar totul e bine. Ai asta. Și de fiecare dată când te ai din nou, de fiecare dată când cucerești o provocare, fie ea mare sau mică, amintește-ți, felicită-te, iubește-te puțin mai mult.

Sub Soarele în Berbec, toți vom intra în nou. Vom găsi cu toții un nou nivel de forță și un nou nivel de entuziasm, pe măsură ce continuăm să mergem prin această aventură îndrăzneață numită viață.

Citește mai mult:

Echinoxul din Martie: Anul Nou Astrologic 2019

Astrologie Intuitivă: Luna Plină Martie 2019

Tanaaz
https://foreverconscious.com/

ro

 

3 thoughts on “Perioada Berbecului 2019

  1. Hey can you tell me where to post a few guest posts, I am working on SEO for my site and I seriously need some backlinks, maybe you can share a few of my posts perhaps

    Liked by 1 person

    1. Hi, You can re-blog their posts or re-post them (where you are allowed to do it) and insert a link back to their posts. I use to do that inserting the link back in the title of the posts. I hope that helps you. If you need more help please contact me through the contact page.
      As I remember, I have already shared one of your posts and when the time will come I will do it again! 🙂
      Good luck!

      Liked by 1 person

  2. Pingback: Previziune Astrologică Intuitivă pentru Aprilie 2019 – In a Love World

Comments are closed.